Gaat u met ons mee op avontuur?

Schoolkamp / Introductieweek in de Belgische Ardennen

Wat gaat u dit jaar doen met het schoolkamp? Is uw keuze voor de werkweek sportief, avontuurlijk en actief bezig zijn.... dan bent u bij ons aan het goede adres. De werkweek Ardennen staat voor veel leerlingen gelijk aan een onvergetelijke ervaring.

Building Games

Wij bieden voor uw werkweek/introductieweek of -weekend in de Belgische Ardennen verschillende outdoor, adventure en culturele activiteiten zoals: kajakvaren, raften, challengeparcours, vlotbouwen & vlotvaren, teamchallenges, oriëntatietochten en droppings. Het is uiteraard mogelijk om sportiviteit af te wisselen met een cultureel programma, zoals een bezoek aan een oude steenkolenmijn of een geologische wandeling. Benieuwd wat er nog meer mogelijk is? Vraag gerust een offerte aan!

Voor het gemak hebben wij ook al een aantal programma’s samengesteld die u direct kunt reserveren. Stelt u liever zelf een uniek programma samen, vraag dan een offerte aan voor uw programma op maat.

Het overnachten kan in de Ardennen op twee locaties. Op camping Le Val de l’Aisne in Blier gaat u overnachten in uw eigen gemaakte schuilplek of in een tent. Wilt u liever in een groepshuis verblijven? Op onze locatie in Steinbach heeft u de keuze uit verschillende groepshuizen, maar u kunt ook overnachten op de bivakkeervelden of in een van onze tenten. Op beide locaties is meer dan genoeg te beleven.

Naast onze werkweken in de Belgische Ardennen bieden wij ook schoolreizen aan in Oostenrijk zowel in de zomer als in de winter. Zoekt u het liever wat dichterbij, dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sportdag in Nederland. Ook deze programma’s kunt u geheel naar eigen wens invullen.

De boodschappen voor de maaltijden doen wij graag voor u en leveren wij in pakketvorm bij u aan. In onze kooktent kunt u de maaltijden samen met de leerlingen bereiden. Alle benodigde potten en pannen staan daar voor u klaar. Voor € 4,50 p.p. extra zorgen wij voor een gezellige barbecue.

Graag helpen wij u met het kiezen van de juiste busmaatschappij voor het vervoer Nederland - Ardennen v.v. en ter plaatse. U kunt contact met ons opnemen voor advies en prijsinformatie over uw busreis.