Gaat u met ons mee op avontuur?

Kanovaren in de Belgische Ardennen voor schoolgroepen

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 13,50 p.p.

RHM BuitenSport bevaart voornamelijk het kanotraject op de Ourthe tussen de toeristische stadjes La Roche-en-Ardenne en Durbuy.

U kunt voor uw kanotocht in de Belgische Ardennen kiezen voor een kort of lang kajaktraject. Het korte kajaktraject is circa 7 kilometer lang en duurt een halve dag, circa 2 - 3 uur. Het lange kajaktraject is circa 14 kilometer lang en neemt 3 - 5 uur in beslag. Uiteraard zijn dit richttijden en zijn deze mede afhankelijk van de waterstand en van hoe snel u vaart. Hoe hoger de waterstand hoe sneller u vaart. Bij lage waterstand zal de tocht wat langer duren. Halverwege de lange kanotocht kunt u aanmeren om in het gras te pauzeren en te genieten van uw lunchpakket (het lunchpakket kunt u zelf meebrengen of door ons laten verzorgen).

De Ardennenrivier La Ourthe is het grootste gedeelte van het jaar bevaarbaar. Alleen bij extreem droge periodes moeten wij het varen helaas annuleren. In overleg bieden wij u dan een alternatieve activiteit aan. Bij een (te) hoge waterstand kunnen wij het wildwaterkanovaren vervangen door het raften. Dit vraagt dan echter wel een meerprijs.

Activiteiten

Inclusief

Wij bieden verschillende Kanotochten aan. Hieronder vindt u onze opties:

Kanovaren op wildwater (7km)

Eerst nog wat onwennig en zoeken naar het evenwicht, maar al snel op weg naar de eerste stroomversnellingen en watervallen. Het is een tocht van 8 km die begint met een basisinstructie op de kant. Daarna gaat u samen met de instructeur(s) te water.

Kanovaren op wildwater (14km)

Eerst nog wat onwennig en zoeken naar het evenwicht, maar snel daarna op weg naar de eerste stroomversnellingen en watervallen. Het is een tocht van 14 km die begint met een basisinstructie op de kant. Daarna gaat u samen met de instructeur(s) te water.

Vervoer

Optioneel

Vervoer Kanotocht voor schoolgroepen

Onze Kanotochten in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u dit uit willen besteden verzorgen wij graag voor u het vervoer Nederland - Ardennen v.v. Dit doen wij met touringcars voorzien van het keurmerk busbedrijf. Hieronder volgt een richtprijs voor onze touringcars. Deze prijzen zijn inclusief BTW. Prijs max 50 personen € 1.775,00, Prijs max 62 personen € 2.025,00, Prijs max 88 personen € 2.625,00

Prijsinformatie

Prijs en data Kanotocht schoolgroepen
Korte kanotocht: € 13,50 p.p.
Lange kanotocht: € 17,50 p.p.

Deze prijzen gelden bij minimaal 25 deelnemende personen en indien het kajakvaren plaatsvindt op een doordeweekse dag.

De bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW/TVA, een uitgebreide kantinstructie, gebruik van een éénpersoons of tweepersoons kajak, peddel, zwemvest + (indien gewenst) en een helm.

De bovengenoemde prijzen zijn exclusief begeleiding van ons op het water, veroer, consumpties, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekring en € 19,50 reserveringskosten.