Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen 5-daagse Familie Vakantieweek Blier

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf €119,50 p.p.

De activiteiten tijdens deze 5-daagse Adventureweek vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om op zaterdag en zondag actief te zijn. De activiteiten die we deze week doen nemen gemiddeld een halve dag in beslag. U heeft dus de andere helft van de dag vrij om zelf in te vullen. Bijvoorbeeld om het toeristische stadje Durbuy te bezoeken (het kleinste stadje van Europa) of om een nostalgische treinrit te maken. Aan het begin van de vakantieweek maken wij bekend wanneer en hoe laat de activiteiten gaan plaatsvinden. Maandag starten wij om 14:00 uur en vrijdag eindigen wij om 13:00 uur. 


Reserveren:

Reserveringsformulier 5-daagse

Activiteiten

Inclusief

Tijdens deze 5-daagse survivalweek neemt u deel aan de volgende activiteiten:

Welkomst Game

Gedurende de 5-daagse Adventureweek trekt u samen met de andere deelnemers op. Daarom is het van belang om elkaar een beetje te leren kennen. We zullen de week dan ook starten met de hilarische en uitdagende welkomst games!

AdventureWalk / Challengeparcours

Bij onze AdventureWalk nemen wij u mee voor een sportieve, en uitdagende stormbaan/hindernisbaan. U krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land en over water. Slingers, touwbruggen een klimnet en uitdagende obstakels zorgen voor spanning, humor en teambuilding.

Avond Oriëntatietocht met Kaart en Kompas

Als de avond is gevallen gaan jullie lopend op pad met kaart en kompas. Samen mogen jullie de weg vinden met hulp van het kompas, de kaart en diverse coördinatiepunten. Welke groep vindt als eerste de weg weer terug?

Boogschieten ca. 1,5 uur

Met pijl en boog gaat u op jacht. Doelwit is de roos die midden in het bord zit. Voor iedere keer dat u het doelwit raakt krijgt u punten. Welke Wilhelm Tell behaalt de meeste punten?

Luchtbuks schieten/Windbuks schieten ca. 1,5 uur

Met een luchtdrukgeweer schiet u op het doelwit. Door het vizier op het geweer te richten, het doelwit scherp stellen, geweer ondersteunen, trekker overhalen en dan ... Raak!

Vlotbouwen

Met behulp van houten palen, tonnen en enkele stukjes touw bouwt u uw eigen vlot. Samenwerking en touwknopen zorgen ervoor dat u een drijfbaar vlot construeert. Nadat het vlot gereed is gaat u uiteraard te water. Blijft u droog?

Begeleid Mountainbiken

Op All Terrain Bikes gaat u een (in)spannende en spectaculaire tocht door de heuvels en omgeving van de Belgische Ardennen maken. Onze instructeur laat u de beste bospaadjes en afdalingen zien. Tevens geeft hij voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

KlimAdventure met Abseilen, PamperJump en QuickJump

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter. Ook zal je een Pamperjump met Trapezesprong gaan doen en een QuickJump.

Vervoer

Optioneel

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Verblijf

Optioneel

Aan de rand van Blier ligt Camping le Val de l'Aisne. Deze mooie en grote familiecamping is onze basis gedurende jouw actieve vakantie. De camping beschikt over een ruime speeltuin voor de kinderen, 2 tennisvelden, goede en schone sanitaire voorzieningen en een uitstekend restaurant. 's Avonds laat verandert dit restaurant in een gezellig café waar je de lekkerste Belgische bieren kunt proeven. Zomers is er een animatieteam aanwezig om de kleintjes te vermaken. Op de camping maak je gebruik van douches met het “Sepkey” systeem. Je betaalt daardoor alleen voor het water wat je gebruikt. Overnachten: Dit doe je in je eigen tent of caravan. Heb je die niet dan kun je overnachten in een van onze Piramidetenten, Pipowagens of Lodgetenten, in een 4-6 persoons stacaravan of in een dichtbij gelegen vakantiebungalow.

Kamperen op Camping le Val de l’Aisne**

Tijdens uw vakantie kunt u op de camping verblijven met uw eigen caravan of tent. De prijs om te verblijven op de camping met uw eigen tent of caravan bedraagt: € 10,00 p.p.p.n.

RHM tent basic op Camping Le Val de l'Aisne

Tijdens uw Ardennen programma verblijft u in onze 4 persoons basictenten op Camping Le Val de l'Aisne. Onze basictenten zijn uitgerust met matrasjes of luchtbedden. Zelf zorgt u voor een slaapzak, kussen, bord, mok en bestek. De prijs voor een RHM tent basic bedraagt € 12,50 p.p.p.n.

Pipowagen op Camping le Val de l'Aisne

Bent u op zoek naar een speciale accommodatie? Boek dan een echte pipowagen om in te verblijven. In de pipowagen zijn een toilet, een keuken en twee bedsteden aanwezig. Prijs pipowagen vanaf € 75,00 per pipowagen per nacht

Lodgetent op Camping Le Val de l'Aisne

Op camping Le Val de l'Aisne beschikken wij over diverse luxe Lodgetenten. Deze tenten zijn geschikt voor 5 personen en beschikken over eigen sanitair, bedden, koelkast en kookvoorzieningen. Prijs luxe lodgetent vanaf: € 75,00 per tent per nacht

Stacaravan op Camping Le Val de l'Aisne

De stacaravans, ook wel mobile homes genoemd, zijn compleet uitgerust en voorzien van een woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen zoals douche en toilet en 2 aparte slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed. Prijs stacaravan vanaf € 65,00 per caravan per nacht

Prijsinformatie

Data & prijzen 2021

Meivakantie: 26 april – 16 mei 2021 
Zomervakantie: 05 juli – 29 augustus 2021 

Prijs Ardennen Adventure Vakantieweek 2021
Volwassenen € 139,50 p.p.
Kindereren tot 16 jaar € 119,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief materialen en instructie door onze buitensportmedewerkers.
Prijzen zijn exclusief vervoer (ook ter plaatse), overnachting, douchemuntjes, reis- en/of annuleringsverzekering, maaltijden en € 19,50 reserveringskosten.


Reserveren

Wilt u deze reis boeken? Klik dan op het reserveringsformulier hieronder:

Reserveringsformulier


Wanneer u deze reis reserveert gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.