Gaat u met ons mee op avontuur?

Raften in de Belgische Ardennen ca. 7 km, 8-12 personen

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 29,50 p.p.

Het raften in de Ardennen is een leuke en sportieve activiteit. Gezellig met z'n allen in een rubberen boot. Als een hecht team van 8 - 12 personen trotseren jullie met elkaar de golven en de stromingen. Onze rafts varen met name in de maanden januari - maart en november - december in de Ardennen of elke andere periode mits er voldoende water staat. Mocht er niet voldoende water staan om te raften dan kunnen we waarschijnlijk wel kanovaren in de Ardennen. Mocht er voor beide activiteiten niet genoeg water staan dan kunnen wij uiteraard andere activiteiten voor u verzorgen. Bijvoorbeeld abseilen, boogschieten of mountainbiken.

In de wintermaanden november tot en met maart is het een prima periode om een dag of weekend deel te nemen aan ons rafting programma in de Belgische Ardennen.

Na een korte instructie start u met een leuke en sportieve rafttocht over de rivier de Ourthe. Uiteraard zorgen wij dat u terugkomt bij uw auto. Optioneel per mountainbike.

Het raftprogramma kan alleen doorgaan bij voldoende water. 

Vervoer

Optioneel

Vervoer tijdens Raften in de Ardennen

Het raften wordt bezocht met uw eigen vervoer. Er wordt voor u vervoer terug naar de opstapplek geregeld.

Prijsinformatie

Prijs Rafttocht ca. 7 km € 29,50 p.p. 

Komt u met meer dan 8-12 personen? Geen probleem ook dan bent u van harte welkom!
Klik dan hier voor meer informatie voor het Raften vanaf 13 personen. 

Bij de startlocatie ontvangt u een gedegen startinstructie om zelfstandig met uw team de rafttocht te volbrengen. 

De prijs voor de rafttocht is inclusief: startinstructie en gebruik materialen en vervoer terug naar de startlocatie. 

De prijs is exclusief gebruik wetsuits (€ 4,50 p.p.p.d.), maaltijden en consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking, € 19,50 reserveringskosten en optionele activiteiten.

Optioneel kan er een instructeur van ons als raftgids met u mee raften. De kosten hiervoor bedragen € 100,00 per instructeur.