Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen 5-daagse vakantieweek Camping Parc la Clusure

Terug naar zoekresultaten

vanaf € 119,50 p.p.

De activiteiten tijdens deze 5-daagse Adventureweek vinden plaats van maandag t/m vrijdag. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om op zaterdag en zondag actief te zijn. De activiteiten die we deze week doen nemen gemiddeld een halve dag in beslag. U heeft dus de andere helft van de dag vrij om zelf in te vullen. Bijvoorbeeld om het toeristische stadje Durbuy te bezoeken (het kleinste stadje van Europa) of om een nostalgische treinrit te maken. Aan het begin van de vakantieweek maken wij bekend wanneer en hoe laat de activiteiten gaan plaatsvinden. Maandag starten wij om 14:00 uur en vrijdag eindigen wij om 13:00 uur.

Activiteiten

Inclusief

Tijdens deze 5-daagse survivalweek neemt u deel aan de volgende activiteiten:

Welkomst Game

Gedurende de 5-daagse Adventureweek trekt u samen met de andere deelnemers op. Daarom is het van belang om elkaar een beetje te leren kennen. We zullen de week dan ook starten met de hilarische en uitdagende welkomst games!

Flintstone auto bouwen

Bouw met houten palen, touwen en tonnen een auto zoals de Flintstones dit in het stenen tijdperk ook deden.

KlimAdventure met Abseilen, PamperJump en QuickJump

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter. Ook zal je een Pamperjump met Trapezesprong gaan doen en een QuickJump.

Avond Oriëntatietocht met Kaart en Kompas

Als de avond is gevallen gaan jullie lopend op pad met kaart en kompas. Samen mogen jullie de weg vinden met hulp van het kompas, de kaart en diverse coördinatiepunten. Welke groep vindt als eerste de weg weer terug?

Mountainbike (ATB) huur 1/2 dag

Op All Terrain Bikes gaat u zelfstandig een (in)spannende en spectaculaire tocht door de heuvels en omgeving van de Belgische Ardennen maken. De routes zijn meestal duidelijk aangegeven en wij hebben ook fietskaarten ter beschikking.

BushCraft

Welk team kan zonder hulp van aansteker of lucifers het snelst een vuur maken en verslaat daarmee het andere team? Naast het vuur maken komen ook andere survivaltechnieken aan bod, zoals het bouwen van een shelter of touwbrug.

Boogschieten ca. 1,5 uur

Met pijl en boog gaat u op jacht. Doelwit is de roos die midden in het bord zit. Voor iedere keer dat u het doelwit raakt krijgt u punten. Welke Wilhelm Tell behaalt de meeste punten?

Luchtbuks schieten/Windbuks schieten ca. 1,5 uur

Met een luchtdrukgeweer schiet u op het doelwit. Door het vizier op het geweer te richten, het doelwit scherp stellen, geweer ondersteunen, trekker overhalen en dan ... Raak!

Vervoer

Optioneel

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Verblijf

Optioneel

Deze 4,5 sterren camping Parc La Clusure is gelegen even buiten het dorpje Bure. Deze mooie en grote familiecamping is onze basis gedurende jouw actieve zomervakantie. De camping is omringd door glooiende heuvels, unieke wouden en pittoreske dorpjes. Hierdoor is het een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. De camping beschikt over een winkeltje, diverse sportterreinen, speeltuin voor de kinderen, verwarmd openlucht zwembad met apart peuterbad, schone en moderne sanitaire voorzieningen, WIFI en ene uitstekend restaurant "Le Val Joli"met Grand café en een buitenterras. Tijdens de schoolvakanties wordt er ene uitgebreid recreatieprogramma aangeboden waar jong en oud kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten.

Kamperen op Camping Parc La Clusure****

Deze 4,5 sterren camping Parc La Clusure is gelegen even buiten het dorpje Bure. Deze mooie en grote familiecamping is onze basis gedurende jouw actieve zomervakantie. De camping is omringd door glooiende heuvels, unieke wouden en pittoreske dorpjes. Hierdoor is het een paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters.

Bungalowtent op Camping Parc la Clusure

De bungalowtenten staan al voor je klaar en zijn compleet ingericht. Ze bieden onderdak aan vijf personen. De bungalowtent heeft een vloeroppervlak van 25 m2 en is hoog genoeg om overal rechtop te kunnen staan. U kunt al een bungalowtent huren vanaf € 45,00 per nacht.

Coco Sweet- of Familietent op Camping Parc La Clusure

Deze originele tent met een geweldig design is van half canvas en half kokosnoothout en 16 m2 groot. Er is een kitchenette met water in de Coco Sweet en elektrische verwarming. Ideaal voor een gezin van 3 tot 4 personen of gezellig met meer ruimte met z'n tweetjes! U kunt deze tent al huren vanaf € 54,00 per tent per nacht.

Luxe Lodgetent op Camping Parc la Clusure

De lodgetenten staan op een kleine verhoging en zijn voorzien van twee ruime slaapkamers met bedden, een luxe, compleet ingerichte keuken en een comfortabele badkamer met douche, wastafel en toilet. Je leest het goed: eigen sanitair in een tent! De lodgetenten zijn geschikt voor vijf personen. U kunt een lodgtetent huren vanaf € 69,00 per tent per nacht.

Stacaravan 4 - 6 personen op Camping Parc la Clusure

Er zijn diverse soorten stacaravans aanwezig op Camping Parc la Clusure. Allen bieden minimaal 4 slaappplaatsen en zijn voorzien van alle gemakken. U kunt al een stacaravan huren vanaf € 69,00 per caravan per nacht.

Prijsinformatie

Data & prijzen 2021

Meivakantie: 26 april – 16 mei 2021 
Zomervakantie: 05 juli – 29 augustus 2021 

Prijs Ardennen Adventure Vakantieweek 2021
Volwassenen € 139,50 p.p.
Kindereren tot 16 jaar € 119,50 p.p.

Prijzen zijn inclusief materialen en instructie door onze buitensportmedewerkers.
Prijzen zijn exclusief vervoer (ook ter plaatse), overnachting, douchemuntjes, reis- en/of annuleringsverzekering, maaltijden en € 19,50 reserveringskosten.


Reserveren
Wilt u deze reis boeken? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: 070-383 57 34 of mail naar: info@rhmbuitensport.nl


Wanneer u deze reis reserveert gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.