Gaat u met ons mee op avontuur?

Boog- en Buksschieten 8- 12 personen

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 19,50 p.p.

Boogschieten is een echte concentratiesport. Onze instructeur laat zien hoe u de pijl en boog op de juiste manier gebruikt. Na enige oefening gaan we de competitie aan. Wie heeft de beste beheersing en weet de roos te raken? 

Leer hoe u in de juiste schiethouding staat en hoe u met precisie omgaat met het luchtdrukgeweer. Na de uitleg van onze instructeur gaat u het zelf proberen. Zorg dat u het geweer goed ondersteunt, met het vizier gaat u op het doelwit richten en probeert u deze scherp te stellen. Bent u er klaar voor? Haal dan de trekker over!

Bent u met een kleine groep dan speelt u mogelijk met of tegen andere spelers.

Prijsinformatie

Prijs Boog- en Buksschieten € 19,50 p.p.

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 8-12 personen. Komt u met minder of meer dan 8-12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Of klik hier voor het Boog- en Buksschieten voo groepen groter dan 8-12 personen.

Prijs is inclusief: activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs. 

Prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.