Gaat u met ons mee op avontuur?

24-uurs Hike

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 99,50 p.p.

Kun jij 24 uur survivallen en overleven in de natuur? Dit betekent geen luxe overnachting maar slapen in het bos. Test jezelf en ga helemaal back-to-basic.

Je gaat een wandeltocht maken waarbij je de mooiste plekjes van de Belgische Ardennen zult zien. Daarbij krijg je een survivalpakket en bouwmateriaal tot je beschikking om in het bos je eigen onderkomen te kunnen bouwen voor de nacht. ’s Avonds worden de kookkunsten getest op een zelf gemaakt houtvuurtje, waarop je kunt koken in een potje.

Verder zal de tocht bestaan uit een oversteek over de Ourthe, een bezichtiging van het prachtige stuwmeer en genieten van geweldige uitzichtpunten.
Op deze manier kun je de mooie natuur zien, beleven en natuurlijk niet te vergeten overleven! 

Vervoer

Optioneel

Vervoer van en naar deze activiteit is op eigen gelegenheid. U wordt op de eerste dag om 10:00 uur verwacht in Nadrin waar u de auto achterlaat en waar u de volgende dag om 10:00 uur weer terugkeert.

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Prijsinformatie

Prijs 24-uurs hike € 99,95 p.p.

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 10 en maximaal 15 personen.

Prijs is inclusief: activiteiten, overnachting, materialen voor het onderkomen en koken en begeleiding door een ervaren instructeur.

Prijs is exclusief: vervoer, consumpties, matje, slaapzak, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten à € 19,50.