Gaat u met ons mee op avontuur?

Abseilen, Klettersteig, Himalayabrug en Tokkelen (KlimAdventure-BizonRock) va. 13 personen

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 31.50 p.p. bij min. 13 personen

Ga de uitdaging aan in de steengroeve van Ny, ook wel bekend als de Bizonrock. Gedurende een dagdeel wordt je op de proef gesteld op de volgende activiteiten: Klettersteigen (klimmen op een verticale wand, gezekerd door een life-line aan de wand), Himalayabrug en Abseilen. Als klapper op de vuurpijl beleef je ook nog de spectaculaire tokkelbaan. Alle activiteiten vereisen durf, moed, doorzettings-, en uithoudingsvermogen. Ga de uitdaging aan en ervaar de ultieme proef.
   
 

Minimale groepsgrootte is 13 personen. Komt u met minder dan 13 personen? Geen probleem! Neem dan een kijkje op de volgende pagina: KlimAdventure (Bizonrock) voor groepen van 8 tot 12 personen.

Prijsinformatie

Prijs KlimAdventure (BizonRock) € 31,50 p.p.

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 13 personen. Komt u met minder dan 13 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Klik dan op de volgende link: KlimAdventure (Bizonrock) voor groepen 8 tot 12 personen. 

Prijs is inclusief: activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs. 

Prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.