Gaat u met ons mee op avontuur?

Paintball 8 tot 12 personen (vanaf 14 jaar)

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 24,50 p.p.

Ideaal voor een bedrijfsuitje of vrijgezellendag, maar ook leuk om 'zomaar' te doen. Bij het paintballen wordt uw groep in 2 teams verdeeld, waarbij elk team zijn eigen territorium zal moeten verdedigen. Met verfkogels schiet u uw tegenstander neer. Er ontstaat een kleurrijk spektakel!

Ter plaatse kunt u extra kogels bijkopen. Minimale groepsgrootte is 8 tot 12 personen. Komt u met meer dan 12 personen? Geen probleem! Neem dan een kijkje op de volgende pagina: Paintball voor groepen vanaf 13 personen. Bent u met een kleine groep dan speelt u tegen andere tegenstanders.

Prijsinformatie

Prijs Paintball € 24,50 p.p. (incl. 100 balls per persoon)

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 8 tot 12 personen. Komt u met meer dan 12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Klik dan op de volgende link: Paintball vanaf 13 personen.

Prijs is inclusief: activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs.

Prijs is exclusief: extra balls (ter plaaste bij te kopen), vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.