Gaat u met ons mee op avontuur?

Abseilen, Klettersteig, Himalayabrug en Tokkelen (KlimAdventure-BizonRock)

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 34,50 p.p. bij 8-12 personen

Ga de uitdaging aan in de steengroeve van Ny, ook wel bekend als de Bizonrock. Gedurende een dagdeel wordt je op de proef gesteld op de volgende activiteiten: Klettersteigen (klimmen op een verticale wand, gezekerd door een life-line aan de wand), Himalayabrug en Abseilen. Als klapper op de vuurpijl beleef je ook nog de spectaculaire tokkelbaan. Alle activiteiten vereisen durf, moed, doorzettings-, en uithoudingsvermogen. Ga de uitdaging aan en ervaar de ultieme proef.

Minimale groepsgrootte is 8 tot 12 personen. Komt u met meer dan 12 personen? Geen probleem! Neem dan een kijkje op de volgende pagina: KlimAdventure (Bizonrock) voor groepen vanaf 13 personen.

Prijsinformatie

Prijs KlimAdventure (BizonRock) € 34,50 p.p.

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van 8 tot 12 personen. Komt u met meer dan 12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Klik dan op de volgende link: Of klik hier voor KlimAdventure (BizonRock) voor groepen groter dan 8-12 personen.

Prijs is inclusief: activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs. 

Prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.