Gaat u met ons mee op avontuur?

Voorbeeld 4-daagse Ardennen locatie Steinbach (A)

Terug naar zoekresultaten

4-daags Schoolkamp

Tijdens de 4-daagse leren we om in de wildernis te overleven en doen we allerlei activiteiten op land en water, zoals survivaltraining, archerytag, vlotbouwen en kanovaren. Welk team kan het beste samenwerken? De avonden zijn gevuld met spannende activiteiten in het donker, zoals de minotourus. Weet u in het donker het touw te volgen en veilig thuis te komen?

Reis van dag tot dag

Dag 1: ‘ s Ochtends vertrekt u vanuit Nederland en komt u rond 13:00 uur aan bij ons activiteitenterrein in de Belgische Ardennen. U maakt hier kennis met uw instructeur(s) en krijgt een korte uitleg over het te volgen programma. De groep zal in overleg gesplitst worden in subgroepen van circa 15 leerlingen per groep die deze dagen een actief programma volgen. Nadat de groepen zijn gemaakt zal er worden gestart met de eerste activiteit van het kamp. Wanneer het middagprogramma erop zit is het tijd om de groepsaccommodatie in te gaan richten en om de corveeploeg aan te gaan sturen om te gaan koken. Als iedereen genoeg heeft gegeten staat er nog een avondactiviteit op het programma waarna het slaaptijd is.

Dag 2: De corveeploeg van deze ochtend zorgt ervoor dat om 8:00 uur de tafels zijn gedekt en het ontbijt klaarstaat. Na het ontbijten en het smeren van de lunchpakketjes is het tijd om deel te nemen aan een actief en uitdagend programma deze ochtend en middag. Na een dag vol activiteiten is het tijd voor de corvee ploeg om te gaan koken. Na het avondeten staat er nog één avondactiviteit op het programma waarna iedereen zijn of haar bedje weer opzoekt. 

Dag 3: Ook vandaag zorgt de corveeploeg ervoor dat de tafels zijn gedekt en dat het ontbijt klaarstaat. Na het ontbijten en het smeren van de lunchpakketjes is het tijd om deel te nemen aan het programma voor vandaag wat bol staat van actie! Na een dag vol activiteiten is het tijd voor de corveeploeg om te gaan koken. Na het avondeten staat er nog één avondactiviteit op het programma en is er nog de mogelijkheid om bij het kampvuur te zitten, of om lekker naar bed te gaan.

Dag 4: Vandaag is helaas alweer de laatste dag in de Ardennen. De corveeploeg van deze ochtend zorgt ervoor dat om 8:00 uur de tafels zijn gedekt en het ontbijt klaarstaat. Na het ontbijten en het smeren van de lunchpakketjes is het tijd om deel te nemen aan een actief en uitdagend programma. Rond de klok van 13:00 uur zit het programma er dan echt weer op en keert u moe maar voldaan weer terug richting Nederland.  

Catering

Inclusief

Tijdens uw verblijf verzorgen wij de volgende maaltijden. Hiervoor hebben wij de boodschappen gedaan, maar u gaat ze samen met de leerlingen bereiden. Met als extra een BBQ!

Ontbijt- en lunchpakket voor scholen

Iedere ochtend zorgen wij ervoor dat er op uw locatie ontbijt wordt gebracht. Tijdens het ontbijt worden ook de lunchpakketjes gesmeerd. Wij verzogen de volgende ingrediënten: 

  • Brood: wit & bruin
  • Beleg: boter, kaas, vleeswaren en zoetwaren
  • Dranken: koffie, thee, melk en onbeperkt ranja

Voor tussen door en de lunch geven wij de leerlingen ook een stuk fruit, een reepje en een vruchtendrankje mee.

Maaltijdpakket voor scholen

De boodschappen voor de maaltijden hebben wij al gedaan voor u gedaan. Samen met de leerlingen zorgt u tijdens de werkweek voor de bereiding van de maaltijden. Indien gewenst helpen onze instructeurs u met het koken. De maaltijden kunnen variëren van pasta, bami tot chicken to night. Staat uw maaltijd hier niet bij kan er in overleg altijd gekeken worden naar een alternatief! Optioneel kunt u een van de maaltijden vervangen voor een gezellige barbecue tegen een meerprijs van € 4,50 p.p.

BBQ Pakket voor scholen

Vervoer

Optioneel

De reis naar de Ardennen, ter plaatse en terug naar Nederland zijn niet bij de prijs inbegrepen. Mocht u hier interesse in hebben vernemen wij dit graag van u zodat wij een gepaste offerte kunnen maken.

Vervoer voor schoolgroepen Steinbach

Graag helpen wij u met het kiezen van de juiste busmaatschappij voor het vervoer Nederland - Ardennen v.v. en ter plaatse. Wij beschikken over een 50, 62 en 88 persoons touringcar. Mocht u hier interesse in hebben neem dan gerust even contact met ons op.

Vervoer tijdens schoolkamp Steinbach

Vrijwel alle activiteiten tijdens het schoolkamp zijn op loopafstand van de accommodatie, met uitzondering van het kanovaren. Deze activiteit zal daarom op de heen- of terugreis plaatsvinden.

Verblijf

Inclusief

Tijdens uw schoolkamp verblijft u in een groepshuis. Afhankelijk van de beschikbaarheid wordt dit één van de onderstaande huizen:

Domaine La Ferme

Domaine La Ferme is onze mooie groepsaccommodatie op een terrein van 1,5 ha in de Belgische Ardennen. Er zijn drie grote slaapvertrekken voor in totaal 80 personen, nette douches en toiletten, een grote en praktische keuken en een gezellige eet-en recreatie ruimte voor 150 personen.

Ancien Moulin

Ancien Moulin ligt op een van de mooiste plekjes van Steinbach. De 80 slaapplaatsen zijn verdeeld over 6 verschillende vertrekken. Een goede keuken, prima douches en toiletten en een ruime leefruimte.

La Laiterie

La Laiterie is ideaal voor groepen van 25 t/m 40 personen. Met meerdere slaapvertrekken, perfecte douche voorzieningen, een erg gezellige keuken en grote eet- en recreatieruimte maken uw verblijf bij ons een groot succes.

Quasbar

Quasbar is de accommodatie voor bedrijven en groepen die meer luxe zoeken. De 3 gites waarvan 1 voor 25 personen, 1 voor 36 personen en 1 voor 15 personen, hebben goede 2, 3 en 4 persoons slaapvertrekken, meerdere badkamers en gezellige livings.

Prijsinformatie

Prijs 4-daagse Ardennen Steinbach € ,-*

* Bovengenoemde prijs is, uitgaande van minimaal 25 deelnemende personen, aankomst 1ste dag rond 13:00 uur en vertrek op de laatste dag om 13:00 uur.

De prijs is inclusief: verblijf in een groepshuis, genoemde activiteiten met begeleiding en instructie, alle maaltijden (beginnend met een diner op de aankomstdag tot aan het lunchpakket op de vertrekdag, incl. BBQ), BTW en een reis- & ongevallenverzekering inclusief buitensportdekking.

De prijs is exclusief: vervoer Nederland - Ardennen v.v. en ter plaatse, consumpties, annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten.