Gaat u met ons mee op avontuur?

Schietchallenge ArcheryTag, Boog- & Buksschieten 8-12 personen

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 24,50 p.p.

ArcheryTag is een spectaculair spel waarbij de deelnemers met pijl en boog op elkaar kunnen schieten. Uiteraard hebben de pijlen een speciale zachte, stompe, punt. Een combinatie van boogschieten en paintball. Een spannend teamspel!

Boogschieten is een echte concentratiesport. Onze instructeur laat zien hoe u de pijl en boog op de juiste manier gebruikt. Na enige oefening gaan we de competitie aan. Wie heeft de beste beheersing en weet de roos te raken?

Buksschieten: met een luchtdrukgeweer schiet u op het doelwit. Door het vizier op het geweer te richten, het doelwit scherp stellen, geweer ondersteunen, trekker overhalen en dan... Raak!

Bent u met een kleine groep dan speelt u mogelijk met of tegen andere spelers.

Prijsinformatie

Prijs Schietchallenge € 24,50 p.p.

De bovengenoemde prijs is per persoon uitgaande van minimaal 8-12 personen. Komt u met meer of minder dan 8-12 personen? Geen probleem, ook dan bent u van harte welkom bij ons! Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Of klik hier voor de Schietchallange voor groepen groter dan 8-12 personen.

Prijs is inclusief: activiteiten, materialen en instructie door ervaren instructeurs. 

Prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, overnachting, een reis- en ongevallenverzekering, een annuleringsverzekering en reserveringskosten.

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.