Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen KanoAdventure 14 km

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 23,50 p.p.

Wij hebben verschillende opstapplekken tussen La Roche-en-Ardenne en Durbuy. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand bekijken wij waar u het beste kunt starten.

De kanotocht van circa 14 km. wordt gevaren op de rivier ‘de Ourthe’. De tocht begint met een basisinstructie op de kant. Daarna is het aan u om zelfstandig met uw eigen groep(je) de tocht te vervolgen. U heeft voor uw kanotocht de keuze uit 1- en 2-persoons kajaks. Graag horen wij uw voorkeur voor een 1- of 2-persoons kajak bij uw reservering. Onderweg gaat u lekker genieten van het water en de natuur en uiteraard zorgen wij voor vervoer terug naar de startlocatie.

Mocht u 14 kilometer te lang vinden, dan bieden wij ook een kanotocht van 7 kilometer aan. 

Kanovaren is een zeer gewilde activiteit in de Ardennen. Om teleurstellingen te voorkomen is reserveren gewenst.

Activiteiten

Inclusief

Kanovaren op wildwater (14km)

Eerst nog wat onwennig en zoeken naar het evenwicht, maar snel daarna op weg naar de eerste stroomversnellingen en watervallen. Het is een tocht van 14 km die begint met een basisinstructie op de kant. Daarna is het aan u om zelfstandig met uw eigen groep(je) de tocht te vervolgen.

Vervoer

Inclusief

Vervoer tijdens Kanovaren in de Ardennen

Het kanovaren wordt bezocht met uw eigen vervoer. Er wordt voor u vervoer terug naar de opstapplek geregeld.

Prijsinformatie

Prijs Lange tocht ca. 14 km: € 23,50 p.p.

Komt u met méér dan 12 personen? Reserveer dan uw kanotocht voor onze groepen via de pagina: KanoAdventure 14 kilometer voor groepen
Wilt u liever een kortere afstand varen met méér dan 12 personen; dan bieden wij ook een KanoAdventure 7 kilometer voor groepen aan.

De prijs is inclusief: een korte kantinstructie, gebruik van een éénpersoons of tweepersoons kajak, peddel, zwemvest en vervoer terug naar de opstapplek.

De prijs is exclusief: BTW (mits van toepassing), gebruik kano-emmer, huur wetsuit, een reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking, een annuleringsverzekering en € 9,50 reserveringskosten.

Optioneel: Gebruik van waterdichte kano-emmer (vanaf € 2,50 per stuk) en indien gewenst kunt u bij ons een beschermend wetsuit (rubber pak) huren, deze kosten € 4,50 p.p. Een wetsuit wordt echter pas gebruikt als de temperaturen wat lager liggen. In de zomer zal een wetsuit daarom vaak te warm zijn. Het gebruik van een wetsuit dient vooraf te worden gereserveerd.

Ook kunt u er (tegen meerprijs) voor kiezen om de instructeur met u mee te laten varen. Hij zal u dan de fijne kneepjes van het kanovaren bijbrengen. Standaard gaan wij er van uit dat u zonder instructeurbegeleiding onze trajecten vaart. 

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.