Gaat u met ons mee op avontuur?
Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 179,50 p.p.

In de omgeving van Durbuy, La Roche-en-Ardennen en Hotton komt u op vrijdagavond aan in een gezellig groepshuis. U maakt het uzelf gemakkelijk en heeft de rest van de avond ter vrije besteding. Na een eerste nachtrust maakt u de volgende dag kennis met uw instructeurs en krijgt u een korte uitleg over het te volgen Ardennen programma. 

Activiteiten

Inclusief

Tijdens uw Survivalweekend neemt u deel aan de volgende activiteiten:

Kanovaren op wildwater (7km)

Eerst nog wat onwennig en zoeken naar het evenwicht, maar al snel op weg naar de eerste stroomversnellingen en watervallen. Het is een tocht van 7 km die begint met een basisinstructie op de kant. Daarna is het aan u om zelfstandig met uw eigen groep(je) de tocht te vervolgen.

Begeleid Mountainbiken

Op All Terrain Bikes gaat u een (in)spannende en spectaculaire tocht door de heuvels en omgeving van de Belgische Ardennen maken. Onze instructeur laat u de beste bospaadjes en afdalingen zien. Tevens geeft hij voorafgaand en tijdens de tocht aanwijzingen zodat de eventuele obstakels of spannende afdalingen op de juiste manier genomen kunnen worden.

Paintball

Uw groep wordt in 2 teams verdeeld. Elk team zal zijn eigen territorium moeten verdedigen. Met verfkogels schiet u uw tegenstander neer. Ter plaatse kunt u extra kogels bijkopen. Bent u met een kleine groep dan speelt u tegen andere tegenstanders.

Belgische Bieren proeven in Café (vanaf 18 jaar)

Tijdens deze Bierproeverij proeft u aan een viertal verschillende "Belgische" bieren. U ontvangt een papieren instructie welke uitlegt in welke volgorde deze biertjes het best gedronken kunnen worden. Bierproeven is een smaakvolle activiteit. Geniet maar drink met mate!

Catering

Inclusief

De maaltijden die u hieronder vindt zijn inbegrepen bij dit arrangement. Onze maaltijden zijn uit te breiden naar luxere pakketten. Mocht u hier interesse in hebben vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden!

Ontbijt + Lunch Pakket (zaterdag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

BBQ Pakket Menu Standaard

4 - 5 Stuks vlees p.p. • Diverse salades o.a.: komkommersalade in roomsaus, verse witte koolsalade, rauwkost en perzikschijfjes, huzarensalade en kartoffelsalade • Zigeuner-, cocktail-, knoflook en satésaus • Stokbrood en kruidenboter

Ontbijt + Lunch Pakket (zondag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

Vervoer

Optioneel

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Verblijf

Inclusief

Tijdens uw Survivalweekend verblijft u in een vakantiewoning / groepsaccommodatie.

Vakantiewoning / Groepsaccommodaties

Deze woningen zijn er voor grote en kleine groepen en zijn vaak gelegen bij een dorpje of stadje of ze liggen landelijk in of nabij een bos. De vakantiewoningen zijn voorzien van een gezellige woonkamer met vaak een open haard, een eetkeuken die voorzien is van voldoende kookgelegenheid voor uw groep en ze zijn voorzien van schoon en fris sanitair. Slapen doet u in 2 - 6 persoons slaapkamers of soms in slaapzalen. Alle huizen hebben een gezellig terras met tuinmeubelen en de mogelijkheid voor een BBQ.

Prijsinformatie

Het Survivalweekend Compleet bedraagt: € 179,50*

De bovengenoemde prijs is per persoon en uitgaande van minimaal 8 personen. Mocht u met minder dan 8 personen komen vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

De prijs is inclusief: activiteiten, materialen, instructie door ervaren instructeurs, 2 overnachtingen in een groepshuis en genoemde maaltijden.

De prijs is exclusief: vervoer (ook ter plaatse), consumpties, schoonmaakkosten, borg, gas/water/licht, een reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking, een annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten. 

*Prijs is afhankelijk van beschikbare vakantiewoning.