Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen Survival & Adventure weekend Groepen

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 129,50 p.p.

Vrijdag komt u in de loop van de middag of begin van de avond aan op ons gezellige kampeerterrein in de Belgische Ardennen. Hier staan onze groepstenten al voor u klaar. De tenten zijn voorzien van veldbedden of matrasjes. Zelf zorgt u voor een slaapzak, kussen, bord, mok en bestek. Op ons kampeerterrein zijn warme douches en schone toiletten aanwezig. Bij aankomst geven de instructeurs een korte uitleg over het programma dat u dit weekend gaat volgen. De meeste activiteiten vinden op of nabij de camping plaats.  

Activiteiten

Inclusief

Alle activiteiten geschieden onder de deskundige leiding van onze professionele buitensport instructeurs. De meeste van onze instructeurs en begeleiders hebben een afgeronde CIOS of ALO opleiding genoten of zij zijn deze studie aan het afronden. Uiteraard zijn zij zeer begaan met de buitensport. Tijdens uw Survivalweekend neemt u deel aan de volgende activiteiten:

Avond Oriëntatietocht met Kaart en Kompas

Als de avond is gevallen gaan jullie lopend op pad met kaart en kompas. Samen mogen jullie de weg vinden met hulp van het kompas, de kaart en diverse coördinatiepunten. Welke groep vindt als eerste de weg weer terug?

Kanovaren op wildwater (7km)

Eerst nog wat onwennig en zoeken naar het evenwicht, maar al snel op weg naar de eerste stroomversnellingen en watervallen. Het is een tocht van 7 km die begint met een basisinstructie op de kant. Daarna is het aan u om zelfstandig met uw eigen groep(je) de tocht te vervolgen.

Vlotbouwen

Met behulp van houten palen, tonnen en enkele stukjes touw bouwt u uw eigen vlot. Samenwerking en touwknopen zorgen ervoor dat u een drijfbaar vlot construeert. Nadat het vlot gereed is gaat u uiteraard te water. Blijft u droog?

Schietchallenge Boog- en Buksschieten

Met pijl en boog gaat u op jacht. Doelwit is de roos die midden in het bord zit. Voor iedere keer dat u het doelwit raakt krijgt u punten. Met het luchtdrukgeweer schiet u op een doelwit. Kijk door het vizier, het doelwit scherp stellen, geweer ondersteunen, trekker overhalen en dan....... Raak!

KlimAdventure met Abseilen, PamperJump en QuickJump

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter. Ook zal je een Pamperjump met Trapezesprong gaan doen en een QuickJump.

Catering

Inclusief

Tijdens uw Survivalweekend verzorgen wij uw maaltijden. Op zaterdag & zondag ontvangt u van ons een ontbijt & lunch pakket. Zaterdagavond staat er een gezellige barbecue op het programma.

Ontbijt + Lunch Pakket (zaterdag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

BBQ Pakket Menu Standaard (zaterdag)

4 - 5 Stuks vlees p.p. • Diverse salades o.a.: komkommersalade in roomsaus, verse witte koolsalade, rauwkost en perzikschijfjes, huzarensalade en kartoffelsalade • Zigeuner-, cocktail-, knoflook en satésaus • Stokbrood en kruidenboter

Ontbijt + Lunch Pakket (zondag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

Vervoer

Optioneel

Groepsvervoer

Speciaal voor onze grotere groepen verzorgen wij graag het touringcarvervoer. Wij beschikken over bussen van maximaal 50, 62 en 88 personen. Natuurlijk kunnen wij ook voor nog grotere groepen het vervoer verzorgen.

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Verblijf

Inclusief

Overnachting tijdens Survivalweekend

Tijdens het survivalweekend overnacht u in onze groepstenten of in 2-3 persoons koepeltentjes inclusief matrasjes. Indien gewenst kunt u tegen een meerprijs ook overnachten in een luxe stacaravan, een gezellige groepsaccommodatie of in een hotel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Prijsinformatie

Ardennen Survialweekend & Adventure weekend: € 129,50 p.p.

Dit weekend is inclusief activiteiten, materialen, instructie en begeleiding, 2 overnachtingen in onze tenten (incl. matrasjes), 2x ontbijt en 2x lunchpakket en 1x een barbecue. 

Het weekend is exclusief vervoer (ook ter plaatse), consumpties, douchemuntjes, borg, een reis- en ongevallenverzekering met buitensportdekking, een annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten. Minimale groepsgrootte 8 personen, maximaal 60 personen. 

Indien gewenst kunt u tegen een meerprijs ook overnachten in een luxe stacaravan, een gezellige groepsaccommodatie of in een hotel. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Wanneer u een reservering maakt gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.