Gaat u met ons mee op avontuur?

Beginnersweekend Kajakcursus Ardennen

Terug naar zoekresultaten

Prijs € 175,00 p.p.

Het wildwater kanoweekend staat in het teken van praktijk en theorie en veel doen. Dit kanoweekend in de Belgische Ardennen staat open voor individuele inschrijvingen en inschrijvingen van kleine groepjes. Bent u al met een groepje van minimaal 5 personen dan krijgt u uw eigen kanoinstructeur.

Programma

Vrijdag komt u in de loop van de middag of begin van de avond aan bij onze gezellige camping in de Belgische Ardennen. Na het indelen en inchecken in een 4-6 persoons stacaravan nemen de instructeurs het kanoprogramma met u door en maakt u kennis met de andere deelnemers. 

Zaterdag na het ontbijt vertrekken wij naar de rivier. Eerst volgt een uitgebreide kantinstructie waarbij de techniek van het wildwater kajakvaren met u wordt doorgenomen. Daarna gaat u in kleine groepjes van circa 6 deelnemers per kanoinstructeur het wilde water op. Eerst nog wat wankel maar vrij snel daarna zal het evenwichtsgevoel en het eigen vertrouwen toenemen. Na de lunch gaan we in kleine groepjes verder met de kanotocht van circa 9 kilometer. Tijdens deze kanotocht kunt u de geleerde kanotechnieken in de praktijk brengen.

Na de kanotocht wacht ons een heerlijke maaltijd op de camping. De stoere verhalen en ervaringen komen los. Gedurende de avond wordt door de aanwezige instructeurs het vandaag geleerde geëvalueerd, zodat u de volgende dag nog beter kunt presteren.

Zondag na het ontbijt worden eerst de caravans opgeruimd en de auto's ingepakt. Daarna vertrekken we naar een ander deel van de wildwaterrivier, waar nog meer uitdagingen op ons wachten. Begrippen als opkanten, lage steun en traverseren zijn voor u na dit kanoweekend niet meer vreemd.

Catering

Inclusief

Tijdens uw Kajakcursus weekend zijn de maaltijden van zaterdag t/m de lunch op zondag inbegrepen.

Ontbijt + Lunch Pakket (zaterdag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

Diner

Het diner wat u tijdens dit weekend van ons ontvangt is afhankelijk van het seizoen. Voor het diner doen wij de boodschappen, maar u bereid het eten zelfstandig.

Ontbijt + Lunch Pakket (zondag)

Brood: wit en bruin en een pistolet • Beleg: boter, kaas, vleeswaren, zoetwaren • Dranken: koffie, thee, melk, jus d’orange • Fruit, reepje, vruchtendrankje

Vervoer

Optioneel

Vervoer in de Ardennen

Alle locaties in de Belgische Ardennen bezoekt u met uw eigen vervoer. Mocht u niet beschikken over eigen vervoer kunt u ons altijd even vragen naar de mogelijkheden.

Vervoer tijdens Kanovaren in de Ardennen

Het kanovaren wordt bezocht met uw eigen vervoer. Er wordt voor u vervoer terug naar de opstapplek geregeld.

Verblijf

Inclusief

Tijdens het Kajakweekend verblijft u in een stacaravan. Deze stacaravan deelt u samen met de andere deelnemers. Bij aankomt op vrijdagavond zal er in overleg een indeling worden gemaakt.

Verblijf tijdens Kajakweekend

De stacaravans, ook wel mobile homes genoemd, zijn compleet uitgerust en voorzien van een woonkamer, keuken, eigen sanitaire voorzieningen zoals douche en toilet en 2 aparte slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed.

Prijsinformatie

Data & prijzen 2018

Vaardagen

Datum

4-6 p. stacaravan

Niveau

2

19 oktober - 21 oktober 2018

€ 175,00 p.p.

Beginner

2

26 oktober - 28 oktober 2018

€ 175,00 p.p.

Beginner

 

De bovengenoemde prijs is exclusief vervoer, huur wetsuit (€ 9,50 p.p. per weekend), consumpties, douchemuntjes, een reis-, ongevallen- en annuleringsverzekering en reserveringskosten van € 19,50 per boeking.
De bovengenoemde prijs is inclusief gebruik kajak, spatzeil, helm, zwemvest en peddel, 2 dagen instructie, 2 overnachtingen op een gezellige camping in een stacaravan op indeling, 2 x ontbijt en lunchpakket en 1 x diner.


Minimale groepsgrootte is 5 personen, maximum 18 personen.

Bij minder dan 5 deelnemende personen behouden wij ons het recht voor om het kanoweekend te annuleren of i.o.m. u te verplaatsen. Uiterlijk 2 weken voor aanvang van het weekend hoort u of de door u gekozen datum doorgang vindt.


Heeft u na het lezen van deze tekst nog vragen of wilt u meedoen aan het wildwaterkanoweekend, neem dan gerust contact met ons op. Deze kajakvakantie/kanocursus is geschikt voor singles, alleengaanden, families en vriendengroepjes.