Gaat u met ons mee op avontuur?

Kajakvakantie Spaanse Pyreneeën

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 563,00 p.p.

Onze locatie voor deze zomervakantie, Pallars Sobira, ligt vlakbij het grootste natuurgebied van de Spaanse Pyreneeën, namelijk het Parc Nacional d'Aigus Tortes. In deze schitterende omgeving bieden wij je een unieke kanovakantie met een aangename watertemperatuur en een zonnig klimaat. Tijdens deze kajakvakantie bevaren wij 5 dagen de Rio Noquera Pallaresa. Deze wildwaterrivier heeft veel water, hoge golven en flinke walsen en is daardoor niet echt geschikt voor de beginnende kanovaarder. Heb je wel enige ervaring dan is deze rivier echt een fantastische ervaring.

Programma Kanovakantie Spanje / Spaanse Pryreneeën

De kanovakantie begint een dag eerder dan de cursusweek om 16:00 uur met een gezellig welkomstpraatje. De instructeurs stellen zich voor en geven uitleg over het te volgen programma. De dag erop beginnen we met de 5-daagse kanovakantie. 

Vanuit je tentje hoor je 's ochtends het geluid van het stromende water aanzwellen, dat is voor ons het teken om te gaan vertrekken. De rivierbedding vult zich met helder bruisend water!

Rio Noquera Pallaresa; een typische kano rivier die even mooi is als haar naam klinkt. Op het water is er veel afwisseling: flinke golven, walsen, scherpe keerwaters en een stevige stroomsnelheid. De rivier is hier en daar verblokt, zodat er ook technisch gevaren kan worden. Op de wat rustiger stukken kunnen we volop genieten van de schitterende natuur. De Spaanse Pyreneeën is de ideale locatie om te spelenvaren en daarnaast serieus bezig te zijn met het wildwaterkajakken. Boogen, surfen en het lezen van het wilde water zullen zeker aan bod komen voor de gevorderde kajakker.

 

 

Catering

Inclusief

Geen basiskamp

Tijdens deze cursus is er geen groepstent met keukenuitrusting aanwezig. Je moet dus zelf kookspullen meebrengen of op een andere manier de verzorging regelen. De instructeurs nemen wel voor gezamenlijk gebruik een tarpa en kleine groepstent mee zodat er met eigen kookspullen van de deelnemers toch geïmproviseerd gezamenlijk gegeten kan worden.

Vervoer

Optioneel

Vervoer Europese reizen

Onze Europese bestemmingen zijn prima met uw eigen vervoer te bereiken. Mocht u het prettiger om per vliegtuig of trein te reizen zijn hier vaak ook mogelijkheden voor.

Verblijf

Optioneel

Verblijf Kajakvakantie Spanje

Tijdens deze kanocursus verblijven wij op een gezellige camping met zwembad vlakbij de plaatsjes Llavorsi en Sort. De camping ligt direct aan de bovenloop van de wildwaterrivier Rio Noquera Pallaresa. Onze camping is voorzien van een eigen zwembad en heeft een eenvoudig maar gezellig barretje. Hier kan je ook eenvoudige maaltijden bestellen. Overnachten doe je tijdens deze kanoweek in je eigen tent maar je kan ook gebruik maken van onze tenten of gebruik maken van de locale appartementen of hotels. Hiervoor geldt wel een toeslag. Koken doe je zelf, met ons of je kunt uit eten gaan in een van de nabijgelegen restaurantjes.

Prijsinformatie

Data & Prijzen 2020 

Kajakcursus Spaanse Pyreneeën

Vaardagen

Datum

Rustdag

Prijs p.p.

Beschikbaarheid

Niveau

5

Week 28
6-10 juli

nee € 563,00 RQ Gevorderd

5

Week 29
12-16 juli

nee € 563,00 RQ Gevorderd

RQ = Beschikbaarheid op aanvraag
NB = Niet Boekbaar

Optionele kosten

Aantal vaardagen

wetsuit huur

2-p tent

4-p tent

6-p tent

5

€ 35,00

€ 70,00

€ 105,00

€ 140,00

Prijs is inclusief: kano-instructie, kanohuur en huur materiaal (spatzeil, helm, zwemvest).

Deze prijs is exclusief: huur wetsuit, overnachting, reiskosten, maaltijden, verzekeringen en € 19,50 reserveringskosten per boeking.

Geen transport  van materiaal!

Deze wildwaterkajak cursus is bedoeld voor wie een eigen kajak (u ontvangt korting bij het meenemen van de eigen kano) meeneemt of zelf het transport van een gehuurde kajak regelt. De instructeurs hebben namelijk geen vrachtwagen of kanotrailer mee.


Vroegboekkorting

Indien u tijdig reserveert bij RHM BuitenSport geniet u van een vroegboekkorting van maximaal 10%.
Boekt u 10 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 10% op de cursusprijs.
Boekt u 8 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 5% op de cursusprijs.

Wij willen families de sportief op vakantie gaan graag ondersteunen door extra korting op deze reis te geven. Bij twee betalende familieleden, krijgt elk volgende familielid tot 18 jaar 5% extra korting op de cursusprijs (deze korting is niet geautomatiseerd dus geef zelf aan dat u hier recht op heeft).


Reisverzekering: 

Voor deze reis is een reisverzekering met (winter)sportdekking vereist. Voor slechts € 1,00 p.p.p.d. + € 5,00 poliskosten kunt u deze al bij ons afsluiten.

RHM BuitenSport behoudt zich het recht voor om bij minder dan 6 cursisten de kanocursus te annuleren.