Gaat u met ons mee op avontuur?

Kajakvakantie Italië Valle de Isarco

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 563,00 (5 dagen) p.p.

De Isarco en nog meer mooie Italiaanse kajakrivieren kunnen voor menig kajakker een veelbelovende nieuwe wildwater kajaklocatie zijn. Tot diep in de zomer staat er ruim voldoende water in de bedding en kan er op deze rivieren op elk niveau uitstekend gevaren worden. Voor beginners geldt echter dat het een pittige kajakcursus gaat worden. Naast volumerivieren zijn er ook enkele verblokte zijbeken. Doordat er weinig kajakkers is dit gebied actief zijn is er nog volop de ruimte. Heerlijk kajakken en geen gedrang in de keerwaters!

De natuur in de vallei is overweldigend. het is niet voor niets dat je hier enorm veel bergwandelaars actief bezig ziet. In de plaatsjes heerst gezellige drukte met een Italiaanse sfeer. Je hoeft dus niet bang te zijn dat na het kajakken de verveling toe zal slaan.

De aankomstdag is op zondag een dag voordat de curus begint. De cursus duurt 5 dagen van maandag tot en met vrijdag. U kunt deze week rekenen op een mooie omgeving met een pittig traject.

U zult versteld staan van uw eigen kajakkunsten na deze vakantieweek!

Niveau kajakvakantie Isarco
Onze kanovakantie in het Italiaanse Valle de Isarco is door het uitgebreide aanbod aan wildwater geschikt voor kajakkers van vele niveaus. Vanaf de kajakker met enige ervaring tot de vergevorderde kajakker is er voor ieder wat wils. Afhankelijk van het gemiddelde niveau in de groep kunnen er meerdere kajakgroepjes worden gemaakt. 

Catering

Optioneel

Geen basiskamp

Tijdens deze cursus is er geen groepstent met keukenuitrusting aanwezig. Je moet dus zelf kookspullen meebrengen of op een andere manier de verzorging regelen. De instructeurs nemen wel voor gezamenlijk gebruik een tarpa en kleine groepstent mee zodat er met eigen kookspullen van de deelnemers toch geïmproviseerd gezamenlijk gegeten kan worden.

Vervoer

Optioneel

Vervoer Europese reizen

Onze Europese bestemmingen zijn prima met uw eigen vervoer te bereiken. Mocht u het prettiger om per vliegtuig of trein te reizen zijn hier vaak ook mogelijkheden voor.

Verblijf

Optioneel

Verblijf Kajakvakantie Italië Valle de Isarco

De gezellige camping waar we verblijven ligt op een bebost terrein direct aan de rivier. Naast de camping ligt een hotel dat van dezelfde eigenaar is. Bij het hotel is een zwembad met zonneweide waar ook camping gasten gebruik van kunnen maken.

Prijsinformatie

Data en prijzen 2020 

Dagen

Datum

Rustdag

Prijs p.p.

Beschikbaar

Niveau

5

17- 21 aug

nee

€ 563,00

RQ

Licht gevorderd - gevorderd - vergevorderd

5

24- 28 aug

nee

€ 563,00

RQ

Licht gevorderd - gevorderd - vergevorderd

RQ = Beschikbaarheid op aanvraag
NB = Niet boekbaar

 Optionele kosten

Aantal dagen Wetsuite huur 2-p tent 4-p tent 6-p tent
5 dagen € 35,00 € 70,00 € 105,00 € 140,00


Prijs is inclusief: instructie, huur kajak, huur materiaal (helm, spatzeil, zwemvest en peddel) en gebruik basiskamp.
Prijs is exclusief: huur wetsuite, overnachting, reiskosten, maaltijden, reisverzekering, annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten per boeking.

Geen transport  van materiaal!

Deze wildwaterkajak cursus is bedoeld voor wie een eigen kajak (u ontvangt korting bij het meenemen van de eigen kano) meeneemt of zelf het transport van een gehuurde kajak regelt. De instructeurs hebben namelijk geen vrachtwagen of kanotrailer mee.


Camping of Hotel Gisser

De gezellige camping met het naastgelegen hotel in Italië, zijn van dezelfde eigenaar en liggen in een bebost terrein. De camping ligt direct aan de rivier en bij het hotel is een zwembad met ligweide. De idyllische ligging en het fraaie landschap nodigen uit tot het maken van wandelingen. Gezellige terrasjes en leuke winkelstraatjes vindt je in Brunico en Brixen, die respectievelijk 12 en 23 km van de camping zijn gelegen.

Let op: de weg naar de camping gaat door een spoortunneltje van 2.70 meter hoog en 2.65 meter breed.


Vroegboekkorting

Indien u tijdig reserveert bij RHM BuitenSport geniet u van een vroegboekkorting van maximaal 10%. 
Boekt u 10 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 10% op de cursusprijs. 
Boekt u 8 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 5% op de cursusprijs.

Wij willen families die sportief op vakantie gaan graag ondersteunen door extra korting op deze reis te geven. Bij twee betalende familieleden, krijgt elk volgende familielid tot 18 jaar 5% extra korting op de cursusprijs (deze korting is niet geautomatiseerd dus geef a.u.b. zelf aan dat u hier recht op heeft).


Reisverzekering:

Voor deze reis is een reisverzekering met (winter)sportdekking vereist. Voor slechts € 1,00 p.p.p.d. en € 5,00 poliskosten kunt u deze al bij ons aflsuiten.