Gaat u met ons mee op avontuur?

Kanovakantie Slovenië, Julische Alpen

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 380,00 p.p.

In de vrijwel nog ongerepte natuur organiseert RHM BuitenSport een 5-daagse wildwater kanovakantie voor beginners, licht- en vergevorderde kanovaarders. Afhankelijk van uw niveau wordt uw ingedeeld in kleine groepjes van circa 5 - 6 deelnemers per kajakinstructeur. Met dit groepje gaat u gedurende de 5 dagen intensief in het wilde water aan de slag, tussendoor is er bij de 6-daagse kanocursus meestal één rustdag. Voor de liefhebbers komen ook de freestyle en rodeomoves aan de orde. De kanotrajecten die we varen zijn meestal van een klasse wildwater I, II of III. Als het niveau van de groep het toelaat kunnen we zelfs een dag met enkele passages IV bevaren!

Programma Kanoweek Slovenië

Iedere vakantieweek begint een dag voor de kanocursus om 16:00 uur met een gezellig welkomstpraatje. De instructeurs stellen zich voor en geven uitleg over het te volgen programma. De dag erop beginnen we met kanovaren. De laatste dag van de vakantieweek is meestal op een vrijdag. Op de woensdag is er in bepaalde weken een rustdag.

Het programma start meestal rond 8:00 uur met het ontbijt en rond 10:00 uur zitten we in de kajak op het water. Rond 17:30 uur komen we moe maar voldaan terug op de camping of we pakken nog even een gezellig terrasje.

De rivieren Soca & Koritnica

Azuurblauwe rivieren in een ongerepte natuur. Voor kajakkers die al enige ervaring hebben is de Soca een rivier die je dromen waarmaakt! In het kristalheldere water zie je de grote rotsblokken en forellen onder je kajak doorzwemmen en manoeuvreer je je kajak tussen grote en kleine rotsblokken door. Namen als 'de blokkendoor', 'duizend en één keerwaters', 'de mangel' of 'het slalomtraject' geven aan dat je je op deze kanocursus niet zult gaan vervelen! Je zult gegarandeerd een bruisend kanoavontuur beleven. Uitdagend wildwater, smalle kloofjes, scherpe S-bochten en vele speelplekjes kennen deze rivieren zeker! Het kristalheldere water van de Soca en de Koritnica is uniek in Europa. De rivieren staan bekend om hun ruige kloven met smalle watervallen en scherpe S-bochten. De combinatie van snel stromend, turbulent wildwater en verblokte passages maakt deze kanocursus uitermate geschikt voor de wildwaterkajakker die van technisch varen en spelevaren houdt.

Catering

Inclusief

Basiskamp aanwezig tijdens kajakvakantie

Het basiskamp beschikt over een grote groepstent met tafels / banken en een volledige keukenuitrusting met bestek en serviesgoed. Het koken gebeurt meestal gezamenlijk of je kan uit eten gaan in één van de plaatselijke restaurantjes. Voor het gezamenlijk eten wordt 's ochtends tijdens het ontbijt een gezamenlijk geldpotje gemaakt. Als je niet met de groep wilt eten dan kun je dit uiteraard zelf regelen. Je moet dan alleen wel zelf je keukengerei meenemen.

Vervoer

Optioneel

Vervoer Europese reizen

Onze Europese bestemmingen zijn prima met uw eigen vervoer te bereiken. Mocht u het prettiger om per vliegtuig of trein te reizen zijn hier vaak ook mogelijkheden voor.

Verblijf

Optioneel

Verblijf kanovakantie Slovenië, Julische Alpen

Wij hebben ons kano basiskamp ingericht op een camping vlakbij het plaatsje Bovec. Een gezellig klein stadje voorzien van alle voorzieningen. Supermarkten, bakker, postkantoor en bank, feestelijke terrasjes en een heerlijke ijssalon. Je kan hier gewoon met Euro's betalen. Overnachten doe je in je eigen tent maar je kan ook een twee-, vier- of zespersoonstent bij ons reserveren. Deze tenten heb je dan voor jou alléén. Kom je met meerdere personen, dan betaald er maar 1 persoon voor de desbetreffende tent uitgaande van maximaal 6 personen.

Prijsinformatie

Prijs is op aanvraag, klik op de button rechtsonder om een offerte op te vragen.

Data & prijzen 2020 

Dagen

Datum

Status

Rustdag

Prijs p.p.

Niveau

3

06 - 08 juli RQ nee € 380,00 Beginners - Licht gevorderd

5

06 - 10 juli RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

12 - 17 juli RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

19 - 24 juli RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

26 - 31 juli RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

02 - 07 aug RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

09 - 14 aug RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

16 - 21 aug RQ ja € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

6

23 - 28 aug  RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

3

31 aug - 2 sep  RQ nee € 380,00  Beginners - Licht gevorderd 

5

31 aug - 4 sep RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

5

12 - 16 okt RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

5

19 - 23 okt RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

5

26 - 30 okt RQ nee € 528,00 Beginners - Licht gevorderd

 

Optionele kosten

RQ = Beschikbaarheid op aanvraag
NB = Niet boekbaar 

Aantal dagen Wetsuite huur 2-p tent 4-p tent 6-p tent
3 dagen € 27,00 € 56,00 € 84,00 € 112,00
5 dagen € 35,00 € 70,00 € 105,00 € 140,00
6 dagen € 35,00 € 80,00 € 120,00 € 160,00

De prijs is inclusief: Instructie, huur kajak, huur materiaal (helm, spatzeil, zwemvest en peddel) en gebruik basiskamp met tafels/banken en keukenuitrusting (bij gezamenlijk eten).
De prijs is exclusief: Huur wetsuite, huur tent, vaarlicentie, overnachting, reiskosten, maaltijden en consumpties, reisverzekering en annuleringsverzekering en € 19,50 reserveringskosten per boeking. In Slovenië is het tevens verplicht om op de rivier een vaarpas te hebben. De overheid bepaald de prijs hiervoor en is voor dit jaar € 3,00 per dag en € 16,00 per week. De prijs is onder voorbehoud van een eventuele lokale prijsstijgingen. Het pasje zit niet bij de prijs inbegrepen omdat deze kosten bij eventuele annulering of calamiteiten dan uitgespaard worden. De instructeurs verzorgen ter plekke het pasje.


 Vroegboekkorting

Indien u tijdig reserveert bij RHM BuitenSport geniet u van een vroegboekkorting van maximaal 10%.
Boekt u 10 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 10% op het basisbedrag van de cursusprijs.
Boekt u 8 weken voor de aankomstdag van deze cursus dan ontvangt u 5% op het basisbedrag van de cursusprijs.

Wij willen families de sportief op vakantie gaan graag ondersteunen door extra korting op deze reis te geven. Bij twee betalende familieleden, krijgt elk volgende familielid tot 18 jaar 5% extra korting op de cursusprijs (deze korting is niet geautomatiseerd dus geef zelf aan dat u hier recht op heeft).


Reisverzekering

Voor deze reis is een reisverzekering met (winter)sportdekking vereist. voor slechts € 1,00 p.p.p.d. en € 5,00 poliskosten kunt u deze al bij ons afsluiten.

RHM BuitenSport behoudt zich het recht voor om bij minder dan 6 cursisten de kanocursus te annuleren.