Gaat u met ons mee op avontuur?

De Actiefweken 2019!

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 269,00 p.p.

De actiefweek is een week waarin je kunt duiken, snorkelen, zee kanoën, hiken of golfsurfen/suppen (stand up paddle) en tuben.

We starten op maandag eerst met duiken in een zwembad. Tijdens het duiken in een zwembad leer je de beginselen van het duiken: hoe je een duikuitrusting moet aantrekken, hoe het voelt om door een mondstuk te ademen, hoe het jacket werkt en hoe je met een duikuitrusting aan moet zwemmen.  Ook gaan we deze dag snorkelen in de zee 

Dinsdag is het tijd om alle opgedane kennis in de praktijk te brengen. We gaan dan een echte duik maken! Je kijkt je ogen uit, want het wemelt hier van de vissen en ander prachtig onderwaterleven.

Woensdag gaan we weer richting zee, maar dit keer voor een stoere kanotocht, waarbij je de zee van een hele andere kant ziet. 

Op donderdag kun je kiezen tussen 2 activiteiten: hiken (een stoere wandeltocht), of Stand Up Paddle (suppen). Stand Up Paddle is de nieuwste rage in de surfsport, waarbij je rechtop op een surfboard staat en met een peddel in je hand probeert om de golven te trotseren en je evenwicht te bewaren.

Op vrijdag gaan we als afsluiter tuben. Met een speedboot scheren we over het water terwijl jij op je tube (een grote rubberen band) achter de speedboot hangt. 

Ga jij mee naar Zuid-Frankrijk?

Verblijf

Optioneel

Het basiskamp ligt op ANWB Camping Mas de Pierredon - Campasun aan de Franse middellandse zeekust. Gelegen in het plaatsje Sanary-sur-mer is de ANWB-camping Mas de Pierredon een aangename plek om te overnachten. Deze camping heeft een perfecte centrale ligging voor alle activiteiten. In de omgeving kun je verder prima mountainbiken, klimmen en wandelen. De sfeer op het basiskamp is altijd top! Het sanitair is goed verzorgd en de warme douches zijn gratis. Op de camping is er een receptie, pizzeria (ook afhaal) en bakker. Er is een restaurant met een goede keuken en een gezellig terras aanwezig. Voor wie wil is er de altijd gezellige buiten bar en disco. 's Morgens kun je aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet van onze chef-kok. Elke vrijdag sluiten we af met een barbecuefeest waar we een film en foto’s van de hele week laten zien. Het zwembad op de camping is compleet vernieuwd en veel groter geworden. Het heeft een luxe en tropische uitstraling gekregen en natuurlijk zijn er allerlei glijbanen. Daarnaast zijn er verschillende zwembaden voor de kleintjes. Als je uitgezwommen bent kun je nog naar de tafeltennisplek, het voetbalveld of het jeu-de-boules terrein.

Verblijf op eigen kampeerplaats, Mas de Pierredon

Een eigen kampeerplaats (emplacement) op de camping met of zonder eigen sanitair. Dit is voor diegene die wel op de camping willen staan maar niet bij alle duikers. Voor mensen met caravan of camper is dat ook een prima optie. Boeken en betalen doe je zelf via de website van de camping.

Verblijf op groepsterrein met eigen tent, Mas de Pierredon

Met uw eigen tent (max. 3x4m) op het groepsterrein. De kosten bedragen voor deze optie € 189,00 per week voor een tent met autoplaats en elektra. Iedere extra persoon betaald € 60,00 per week.

Verblijf op groepsterrein in ingerichte tent, Mas de Pierredon

Kleine koepeltent voor 2 personen met matrassen. Deze optie kost € 229,00 voor de eerste persoon en is inclusief een autoplaats, campingkosten en 7 overnachtingen. De 2e persoon betaalt € 60,00.

Verblijf op groepsterrein in ingerichte gote tent, Mas de Pierredon

Een grote tent met 2 slaapcabines waarin twee 2-persoons luchtbedden aanwezig zijn. In deze tent kun je makkelijk staan en er is voldoende ruimte voor bagage. Bij de tent staan stoelen en een tafel. Deze optie is inclusief autoplaats, campingkosten en 7 overnachtingen. Prijs: 2-p: € 375,00 per tent 3-p: € 450,00 per tent 4-p: € 500,00 per tent

Prijsinformatie

Data & prijzen 2019

Week 31 → 29 juli - 2 augustus 2019
Week 32 → 5 augustus - 9 augustus 2019 (groepsweek vanaf 10 personen = VOL)

Prijs actiefweken met hike: € 269,00 per persoon vanaf 12 jaar
Prijs actiefweken met golfsurfen/suppen: € 309,00 per persoon vanaf 12 jaar

Prijs is inclusief: gebruik van materialen tijdens de activiteiten.
Prijs is exclusief: vervoer, verblijf, reis- / annuleringsverzekering, maaltijden, campingkosten en reserveringskosten van € 19,50 per boeking. 

Reserveren:

Wilt u deze reis reserveren of meer informatie over deze actieve reis? Klik dan hier. Wanneer u deze reis reserveert gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

Optioneel:

- Ontbijt/lunchpakket tijdens de week (5 dagen) € 45,00 per persoon

- Wilt u een tent bij ons reserveren dan kan dit vanaf € 329,00 per week (zaterdag tot zaterdag). Dit is inclusief luchtbedden, campingkosten, autoplaats en 7 overnachtingen.

- Komt u met uw eigen tent op ons groepsterrein dan is dit mogelijk vanaf: € 299,00.

- Campingtarieven zijn exclusief en betaalt u ter plaatse (heeft u een tent bij ons gereserveerd dan zijn de kosten inclusief). Verblijft u liever niet op ons groepsterrein? Dan kunt u zelf een campingplaats reserveren via de website van de camping: Camping Mas de Pierredon