Gaat u met ons mee op avontuur?

Duiken in Frankrijk; Middellandse Zee: beginners

Terug naar zoekresultaten

Prijs vanaf € 379,00 p.p.

Klaar voor een superrelaxed duikavontuur? Altijd al eens in het echt willen meemaken wat je in de films ziet? Duiken is veel gemakkelijker dan je denkt, en een mooie sport om met je vrienden of familie te beleven. Al vanaf de leeftijd van 12 jaar kun je genieten van deze reis. 

Programma

Ook dit jaar vinden onze zomercursussen weer plaats in Sanary-sur-Mer, een gezellige, levendige badplaats aan de Zuid-Franse Middellandse zee. In Sanary kun je volop genieten van een prachtige blauwe zee en tropische stranden waarop je na het duiken ook geweldig kunt surfen, beachvolleyballen en parasailen op Brutal Beach. Op de boulevard kun je 's avonds genieten van het lekkere eten op de vele terrassen en je vermaken in het uitbundige zomerse nachtleven. Of je gaat uit je dak in salsaclub Le Savane op de camping waar je ook heerlijk kunt eten.

Samen met je divebuddies volg je gedurende 4 dagen een duikcursus of neem je deel aan de avontuurlijke bootduiksafaries als je al een duikbrevet hebt.
Op iedere onderwatertour geniet je van het heldere zicht en zweef je als een astronaut langs schitterende riffen en wrakken met veel vis en begroeiing.

Veel van onze deelnemers hebben weinig of geen watersportervaring, dus je hoeft zeker geen waterfreak te zijn om te kunnen leren duiken. De duikcrew bestaat uit ervaren Nederlandse Padi-instructeurs die ervoor zorgen dat je een topweek beleeft. Met een Padi-brevet kun je wereldwijd overal gaan duiken, Padi is wereldleider in duikopleidingen.

Activiteiten

Padi Open Water Diver cursus; Als je geen ervaring hebt in duiken is dit de ideale gelegenheid om te leren duiken! De 4-daagse cursus bestaat uit 2 onderdelen: theorie en praktijk. In de ochtend krijg je theorie op de camping en daarna zal je of in het zwembad of in de zee een praktijkles volgen. Tijdens de praktijklessen leer je allerlei technieken om een veilige duik te maken. Op de 5e dag mag je al zelfstandig met een buddy gaan duiken. Het is een leuke cursus waarbij ontspanning en plezier voorop staan! 

Heb je al duikervaring? Kijk dan bij de duikvakantie Middellandse Zee voor licht- tot vergevorderden.

Verblijf

Optioneel

Het basiskamp ligt op ANWB Camping Mas de Pierredon - Campasun aan de Franse middellandse zeekust. Gelegen in het plaatsje Sanary-sur-Mer is de ANWB-camping Mas de Pierredon een aangename plek om te overnachten. Deze camping heeft een perfecte centrale ligging voor het duiken. De sfeer op het basiskamp is altijd top! Het sanitair is goed verzorgd en de warme douches zijn gratis. Op de camping is er een receptie, pizzeria (ook afhaal) en bakker. Er is een restaurant met een goede keuken en een gezellig terras aanwezig. Voor wie wil is er de altijd gezellige buitenbar en disco. 's Morgens kun je aanschuiven bij het uitgebreide ontbijtbuffet van onze chef-kok. Elke vrijdag sluiten we af met een barbecuefeest waar we een film en foto’s van de hele week laten zien. Het zwembad op de camping is compleet vernieuwd en veel groter geworden. Het heeft een luxe en tropische uitstraling gekregen en natuurlijk zijn er allerlei glijbanen. Daarnaast zijn er verschillende zwembaden voor de kleintjes. Als je uitgezwommen bent kun je nog naar de tafeltennisplek, het voetbalveld of het Jeu de Boules terrein. Op de camping kan je op diverse manieren verblijven:

Verblijf op groepsterrein met eigen tent, Mas de Pierredon

Met uw eigen tent (max. 3x4m) op het groepsterrein. De kosten bedragen voor deze optie € 189,00 per week voor een tent met autoplaats en elektra. Iedere extra persoon betaald € 60,00 per week.

Verblijf op groepsterrein in ingerichte tent, Mas de Pierredon

Kleine koepeltent voor 2 personen met matrassen. Deze optie kost € 229,00 voor de eerste persoon en is inclusief een autoplaats, campingkosten en 7 overnachtingen. De 2e persoon betaalt € 60,00.

Verblijf op eigen kampeerplaats, Mas de Pierredon

Een eigen kampeerplaats (emplacement) op de camping met of zonder eigen sanitair. Dit is voor diegene die wel op de camping willen staan maar niet bij alle duikers. Voor mensen met caravan of camper is dat ook een prima optie. Boeken en betalen doe je zelf via de website van de camping.

Verblijf in huisje, Mas de Pierredon

Heb je liever een huisje dan kan dit ook. Op de camping zijn meerdere mogelijkheden. Boeken en betalen doe je zelf via de website van de camping

Prijsinformatie

Data & prijzen 2019

Week 2019 Data 2019 Beschikbaarheid
31 29 juli - 02 augustus B
32 05 augustus - 09 augustus NB
33 12 augustus - 16 augustus NB

B= Beschikbaar
BV= Bijna vol
NB= Niet boekbaar


Prijs Padi Open Water Diver cursus: € 379,00. 
Duikdagen: 5 dagen

Inclusief: gebruik complete duikuitrusting, luchtvullingen, theorie- en praktijklessen, persoonlijke begeleiding  en theorie-examen

Exclusief: Duikmasker, snorkel, brevet, lesmateriaal, vervoer, , maaltijden, campingskosten, reis- / annuleringsverzekering en reserveringskosten van € 19,95 per boeking.


Optioneel

*Ontbijt/lunchbuffet tijdens de duikweek. € 45,00 per week (5 dagen).

* Lesboek+ DVD+Logboek+tabel+brevet á €99,00.

* Lesboek in bruikleen en brevet; € 59,00.

* Alleen brevet + logboek (zorg zelf voor lespakket) € 59,00.

Wilt u een tent bij ons reserveren dan kan dit vanaf € 299,00 per week (zaterdag tot zaterdag). Dit bedrag is incluslief matrassen, campingkosten, autoplaats en 7 overnachtingen. Campingtarieven zijn exclusief en terplekke te betalen. (Heeft u een tent bij ons gereserveerd dan is dit inclusief).