Gaat u met ons mee op avontuur?

Evenementen

GPS Wandeltocht

Prijs € 14,50 per GPS / voor 6 personen

De weg vinden zonder het gebruik van een routebeschrijving maar met het gebruik van moderne technologie. Laat de satelliet u helpen en vind door middel van GPS met uw team de eindlocatie!


Bekijk details

Helikopter Rondvlucht

Prijs vanaf € 95,00 p.p.

In een 3 - 6 persoons helikopter gaat u het Ardennen landschap verkennen. Van bovenaf is zeer goed te zien hoe heuvelachtig dit prachtige landschap eigenlijk is.


Bekijk details

HighRope Inclusief Tokkelen (min. lengte 1.40m, max. 120 kilo)

€ 29,50 p.p. 2-3 uur

Ben jij een echte durfal en niet bang voor hoogte? Dan zal jij je op dit 250 meter lange touwparcours prima vermaken.


Bekijk details

Hoogte- en SchietChallenge

Prijs € 49,50 p.p.

Op hoogte en dicht bij de grond. Tijdens deze Hoogte & Schiet Challenge dag neemt u deel aan verschillende activiteiten.


Bekijk details

Kaart & Kompastocht

Prijs € 19,50 per kompas / voor 6 personen ca. 1,5 uur

Jullie gaan lopend op pad met kaart en kompas. Samen mogen jullie de weg vinden met hulp van het kompas, de kaart en diverse coördinatiepunten. Welke groep vindt als eerste de weg weer terug?


Bekijk details

Kajak- en kanovakanties 2020

Tijd voor een actieve, spannende maar vooral leuke kanovakantie! Ga wildwaterkanoën en kajakken met RHM BuitenSport! Wij bieden in samenwerking met onze vakantiepartners verschillende kajakreizen in diverse landen aan zoals Frankrijk, Spanje, Italië en Slovenië.


Bekijk details

Kajakvakantie Italië Sesia

vanaf € 631,- (7 dagen)

De steile kloven, de hoge watervallen en de Monte Rosa berggroep met haar glinsterende gletsjers zijn het decor voor de wildwater kajakcursus op de Sesia en haar zijrivier de Sermenza in Valsesia.


Bekijk details

Kajakvakantie Italië Valle de Isarco

Prijs vanaf € 563,00 (5 dagen) p.p.

Italië is met een zonnig klimaat, pizzeria's en ijssalons een echt vakantieland! De bevolking oogt "Italiaans" druk, maar is erg aardig. Als zomers de zon op de hoge Alpentoppen schijnt worden de rivieren met smeltwater gevuld en kun je in Italië uitstekend wildwater kajakken.


Bekijk details

Kajakvakantie Slovenië - Bohinjka

Prijs vanaf € 380,00 (3 dagen) / € 631,00 (7 dagen).

Slovenië, een land net over de grens van Italië en Oostenrijk, nog volledig puur met mooie bergen, kleine dorpjes en kristalhelder water... en dat op nog geen 12 uur rijden vanaf de Nederlandse grens.


Bekijk details

Kajakvakantie Spaanse Pyreneeën

Prijs vanaf € 563,00 p.p.

Een dunbevolkt berggebied met hoge toppen en ruige rivieren. Rivieren die vaak diepe kloven in het landschap hebben uitgeslepen. Een heel ander stukje Spanje dan de overbekende Costa's. Ter plaatse spreekt men dan ook liever over Catalunya. Ga met ons mee naar Spanje en beleef het!


Bekijk details