Gaat u met ons mee op avontuur?

Evenementen

Voorbeeld 3-daagse Ardennen locatie Blier (B)

3-daags Schoolkamp

Tijdens deze gezellige 3-daagse draait alles om avontuur en teambuilding. Welk team weet met elkaar het meest te bereiken?


Bekijk details

Voorbeeld 3-daagse Ardennen locatie Steinbach (A)

3-daags Schoolkamp

Het middelpunt van dit 3-daagse schoolkamp is het Abseil Adventure. Wie durft de sprong in het diepe te wagen?


Bekijk details

Voorbeeld 3-daagse Ardennen locatie Steinbach (B)

3-daags Schoolkamp

We gaan op avontuur! We bouwen een bivak, gaan boogschieten, struinen door het bos in het donker en nog veel meer. Welk team weet zich te bewijzen?


Bekijk details

Voorbeeld 4-daagse Ardennen locatie Steinbach (A)

4-daags Schoolkamp

Tijdens de 4-daagse leren we om in de wildernis te overleven en doen we allerlei activiteiten op land en water, waarbij we ook de hoogte ingaan... Welk team kan het beste samenwerken?


Bekijk details

Voorbeeld 4-daagse Ardennen locatie Steinbach (B)

4-daags Schoolkamp

Een 4-daags schoolkamp boordevol activiteiten! Op de heenreis naar onze locatie in Steinbach maakt u al een stop voor het wildwaterkanoën. Eenmaal in Steinbach staat er nog een avontuurlijk programma op u te wachten...


Bekijk details

Wintersportreizen 2017/2018

Wintersport 2017/2018

De dagen worden korter, het wordt koud en de kaarsen gaan 's avonds aan. Dit kan maar één ding betekenen... Het wordt winter! Speciaal voor families, vrienden en gezinnen organiseert RHM BuitenSport diverse wintersportreizen.


Bekijk details

Workshop Djembé

Prijs op aanvraag, ca. 2 uur

Djembé is oorspronkelijk afkomstig uit Afrika. Gedurende een 2 uur durende workshop gaat u lekker swingen met trommels, te gekke geluiden produceren en ingewikkelde ritmes spelen. Optioneel ook mogelijk in uw eigen vakantiehuis.


Bekijk details