Gaat u met ons mee op avontuur?

Evenementen

Karpervissen in de Belgische Ardennen

Carpodrome

De perfecte karperstek? Kom naar de 'Carpodrome' op camping le Val de l'Aisne. Camping le Val de l'Aisne bevindt zich in het mooie en schilderachtige gedeelte van de Belgische Ardennen, namelijk in Blier/Erezée tegenover het kasteel van Blier.


Bekijk details

KlimAdventure: Abseilen, Pamperjump en QuickJump va. 13 personen

Prijs € 27,50 p.p.

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter waarna je gaat Abseilen. Ook klim je een boom in van circa 6 meter hoog en ga je een Pamperjump met Trapezesprong doen.


Bekijk details

Men's Day Out

Prijs € 99,50 p.p.

Gezellig een dag of weekend opstap met de mannen? Kom dan naar de Belgische Ardennen en neem deel aan dit stoere mannenprogramma. Dit programma is uiteraard niet alleen voor mannen, maar kan ook worden gevolgd door stoere vrouwen!


Bekijk details

Mountainbike & KanoAdventure

Prijs € 37,50 p.p.

Rust gecombineerd met een stevige uitdaging. Tijdens deze dag stapt u zelfstandig op de Mountainbike om een mooie uitdagende tocht te maken dwars door de Belgische Ardennen. Naast deze inspannende activiteit neemt u ook deel aan een rustgevende Kanotocht over de rivier de Ourthe.


Bekijk details

Paintball 8 tot 12 personen (vanaf 14 jaar)

Prijs € 24,50 p.p.

Uw groep wordt in 2 teams verdeeld. Elk team zal zijn eigen territorium moeten verdedigen. Met verfkogels schiet u uw tegenstander neer. Ter plaatse kunt u extra kogels bijkopen. Bent u met een kleine groep dan speelt u tegen andere tegenstanders. Minimale groepsgrootte: 8 tot 12 personen.


Bekijk details

Paintball & KanoAdventure

Prijs € 34,50 p.p.

In de prachtige omgeving van Durbuy en Blier gaat u het water op en de bossen in. Wie haalt er tijdens deze dag een nat pak en wie heeft de meeste verfspetters op zich gekregen?


Bekijk details

Quadrijden in de Belgische Ardennen

Prijs vanaf € 51,50 p.p.

Samen met vrienden, familie of collega's lekker rouwdouwen door de modder en het stof? Ervaar de kracht van onze quads en overwin lastige hindernissen en modderweggetjes in de bossen van de Ardennen.


Bekijk details

Raften in de Belgische Ardennen ca. 7 km, 8-12 personen

Prijs vanaf € 29,50 p.p.

Raften in de Belgische Ardennen! Zodra het water gaat stijgen in de Ardense rivieren kunnen wij onze Rafts klaarmaken voor een spectaculaire Rafttocht in de Ardennen.


Bekijk details