Gaat u met ons mee op avontuur?

Evenementen

24-uurs Hike

Prijs € 99,50 p.p.

Kun jij 24 uur survivallen en overleven in de natuur? Dit betekent geen luxe overnachting maar slapen in het bos. Test jezelf en ga met een groep van circa 10-15 personen helemaal back-to-basic.


Bekijk details

Abseilen

Prijs € 19,50 p.p. ca. 1 uur

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijgt u door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter waarna de Abseil volgt. Onder begeleiding van onze instructeur lukt het bijna iedereen om zijn angst te overwinnen.


Bekijk details

Activiteiten in de Belgische Ardennen

Prijs vanaf € 10,00 p.p.

RHM BuitenSport verzorgt allerlei outdoor & survival activiteiten in de Belgische Ardennen voor groepen, bedrijven en families. Met deze activiteiten kunt u uw eigen programma samenstellen.


Bekijk details

Adventure Race

Prijs € 19,50 p.p.

Een activiteit voor de echte sportieve deelnemer. Een race tegen de klok waar u in kleine teams een parcours rennend aflegt met hulp van kaart, kompas of GPS. Welk team is als eerste terug en heeft de meeste coördinaten gevonden?


Bekijk details

AdventureWalk by Night

Prijs € 24,50 p.p.

Een gezellige avondactiviteit is dit zeker! Klim en klauter in het donker via touwbruggen over land. Help elkaar in het donker om veilig samen aan de overkant te komen. Deze avondactiviteit is gevuld met humor en teambuilding.


Bekijk details

AdventureWalk/Challengeparcours 8-12 personen

Prijs € 24,50 p.p.

Bij onze AdventureWalk nemen wij u mee voor een sportieve, en uitdagende stormbaan/hindernisbaan. U krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land en water. Slingers, touwbruggen een klimnet en uitdagende obstakels zorgen voor spanning, humor en teambuilding.


Bekijk details

AdventureWalk/Challengeparcours va. 13 personen

Prijs € 22,50 p.p.

Bij onze AdventureWalk nemen wij u mee voor een sportieve, en uitdagende stormbaan/hindernisbaan. U krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land, touwbruggen en een klimnet. Uitdagende obstakels zorgen voor spanning, humor en teambuilding.


Bekijk details

AdventureWalk & Kanoën

Prijs € 32,50 p.p.

De Ardennen in België. Op een uurtje rijden van Maastricht ligt onze uitvalbasis voor een weekendje of dag survivallen in de Ardennen. Wij organiseren voor u een sportief, recreatief en uitdagend Survival Ardennen Adventureprogramma.


Bekijk details

Aquagames

Prijs € 24,50 p.p.

Altijd al willen rollebollen over het water? Met onze waterballen is dit nu mogelijk. Naast de Aqua balls kunt u ook met de waterschoenen over water lopen en bouwen we vandaag ook een vlot waarmee we te water gaan!


Bekijk details

ArcheryTag ca. 1,5 uur 8-12 personen

Prijs € 19,50 p.p. ca. 1,5 uur

Een spectaculair spel waarbij de deelnemers met pijl en boog op elkaar kunnen schieten. Uiteraard hebben de pijlen een speciale zachte, stompe, punt. Een combinatie van boogschieten en paintball. Een spannend teamspel!


Bekijk details