Gaat u met ons mee op avontuur?

Evenementen

24-uurs Hike

Prijs € 99,50 p.p.

Kun jij 24 uur survivallen en overleven in de natuur? Dit betekent geen luxe overnachting maar slapen in het bos. Test jezelf en ga met een groep van circa 10-15 personen helemaal back-to-basic.


Bekijk details

AbseilAdventure: Abseilen, Pamperjump en QuickJump 8-12 personen

Prijs € 34,50 p.p.

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter waarna je gaat Abseilen. Ook klim je een boom in van circa 6 meter hoog en ga je een Pamperjump met Trapezesprong doen. Daarnaast beleef je het gevoel van een vrije


Bekijk details

AbseilAdventure: Abseilen, Pamperjump en QuickJump va. 13 personen

Prijs € 31,50 p.p.

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter waarna je gaat Abseilen. Ook klim je een boom in van circa 6 meter hoog en ga je een Pamperjump met Trapezesprong doen.


Bekijk details

Abseilen

Prijs € 19,50 p.p. ca. 1 uur

Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijgt u door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter waarna de Abseil volgt. Onder begeleiding van onze instructeur lukt het bijna iedereen om zijn angst te overwinnen.


Bekijk details

Abseilen, Klettersteig, Himalayabrug en Tokkelen (KlimAdventure-BizonRock)

Prijs € 34,50 p.p. bij 8-12 personen

Ga de uitdaging aan in de steengroeve van Ny, ook wel bekend als de Bizonrock / KlimAdventure. Neem deel aan het Abseilen, de Klettersteig, Himalayabrug en het Tokkelen!


Bekijk details

Abseilen, Klettersteig, Himalayabrug en Tokkelen (KlimAdventure-BizonRock) va. 13 personen

Prijs € 31.50 p.p. bij min. 13 personen

Ga de uitdaging aan in de steengroeve van Ny, ook wel bekend als de Bizonrock. Neem deel aan het Abseilen, de Klettersteig, Himalayabrug en het Tokkelen!


Bekijk details

Activiteiten in de Belgische Ardennen

Prijs vanaf € 7,50 p.p.

RHM BuitenSport verzorgt allerlei outdoor & survival activiteiten in de Belgische Ardennen voor groepen, bedrijven en families. Met deze activiteiten kunt u uw eigen programma samenstellen.


Bekijk details

Adventure Race

Prijs € 19,50 p.p.

Een activiteit voor de echte sportieve deelnemer. Een race tegen de klok waar u in kleine teams een parcours rennend aflegt met hulp van kaart, kompas of GPS. Welk team is als eerste terug en heeft de meeste coördinaten gevonden?


Bekijk details

AdventureWalk by Night

Prijs € 24,50 p.p.

Een gezellige avondactiviteit is dit zeker! Klim en klauter in het donker via touwbruggen over land. Help elkaar in het donker om veilig samen aan de overkant te komen. Deze avondactiviteit is gevuld met humor en teambuilding.


Bekijk details

AdventureWalk/Challengeparcours 8-12 personen

Prijs € 24,50 p.p.

Bij onze AdventureWalk nemen wij u mee voor een sportieve, en uitdagende stormbaan/hindernisbaan. U krijgt te maken met een aantal touwhindernissen over land en water. Slingers, touwbruggen een klimnet en uitdagende obstakels zorgen voor spanning, humor en teambuilding.


Bekijk details