Gaat u met ons mee op avontuur?

Activiteiten voor bedrijven

Als u op zoekt bent naar een origineel bedrijfsuitje zijn de Ardennen een echte aanrader. Even helemaal weg van het werk, midden in de natuur. Er kan hard worden gewerkt aan teambuilding, maar er is ook veel ruimte voor ontspanning.

Onze bedrijfsuitjes zijn geschikt voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij stemmen het programma speciaal op uw bedrijf en wensen af. Dit betekent dat u bij ons een aanvraag doet voor een bedrijfsuitje, waarop wij een programma samenstellen dat echt bij uw bedrijf past. Zo kunt u bijvoorbeeld aangeven of u een sportief programma wilt, of dat u het liever rustig aan wilt doen. Vraag nu direct een offerte aan.

De activiteiten vinden meestal overdag plaats, zodat er ’s avonds tijdens een etentje tijd is om na te praten over wat u die dag samen heeft bereikt. Indien gewenst kunnen wij natuurlijk ook een avondactiviteit voor u organiseren.

Raften in de Ardennen

Ter verduidelijking voor u, hebben wij een aantal voorbeeldprogramma’s samengesteld. Kiest u voor een actieve dag of kiest u een geheel weekend? Ook is het mogelijk om zelf een programma samen te stellen, kiest u voor Raften, Teambuilding, Kanoën, Begeleid Mountainbiken, KlimAdventure of toch wat anders? Neem dan een kijkje op onze activiteitenpagina. Tijdens onze activiteiten staan samenwerking, spanning en humor altijd centraal.

Mocht het juiste programma er niet tussen staan helpen wij u graag met het samenstellen van uw eigen programma. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken of vraag nu uw vrijblijvende offerte aan.

Meer informatie over onze activiteiten, overnachtingen en cateringmogelijkheden vindt u ook in onze PDF-bestanden:

Overnachten Activiteiten en prijslijst Ardennen voordeel dagprogramma's Maaltijden & catering