Gaat u met ons mee op avontuur?

Accommodaties voor bedrijven

U kunt tijdens uw bedrijfsuitje bij ons in de Belgische Ardennen op verschillende manieren overnachten. Afhankelijk van uw budget bieden wij u een ruime keuze uit luxe villa's, gezellige vakantiehuizen, authentieke kastelen en eenvoudige of luxe 4**** hotels. Zelf hebben wij de eenvoudige doch gezellige groepsaccommodatie Domaine La Ferme de Steinbach in beheer. Naast de huizen en hotels heeft u ook de mogelijkheid om in tenten of stacaravans te verblijven.

Wilt u meer informatie over de verschillende vormen van overnachten? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan, of neem een kijkje verder op deze pagina.

Domaine la Ferme

Domaine la Ferme te Steinbach

Onze eigen gezellige groepsaccommodatie Domaine La Ferme is gelegen in het kleine dorpje Steinbach. Dit ligt vlak bij La Roche-en-Ardenne, Houffalize, Gouvy en Bastogne. Domaine La Ferme is een zorgvuldig gerestaureerde herenboerderij en staat op een locatie die een landelijke ligging en uitstraling heeft. Kijk voor meer informatie op: Domaine la Ferme te Steinbach.


 

Groepshuis Erezee

Vakantiehuizen

Naast onze eigen accommodatie bieden wij nog veel meer vakantiehuizen aan. Deze huizen zijn er voor grote en kleine bedrijfsgroepen en zijn vaak gelegen bij een dorpje of stadje of ze liggen landelijk in of nabij een bos. De huizen zijn voorzien van een woonkamer, een eetkeuken en schoon en fris sanitair. Slapen doet u in 2- tot 6-persoons slaapkamers of slaapzalen. Wilt u meer weten over deze huizen neem dan contact met ons op.


 

Luxe vakantiewoning België

Luxe Vakantiewoning/Villa/Kasteel

Naast de vakantiehuizen bieden wij ook luxe vakantiewoningen, villa’s en bijvoorbeeld kastelen aan om in te verblijven. Deze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien. Naast een woonkamer, professionele keuken, meerdere slaapkamers en ruim voldoende sanitair beschikken zij vaak ook over een binnen- of buitenzwembad, een jacuzzi of sauna. Wilt u meer weten over deze luxe woningen neem dan contact met ons op.


 

Hotel La Petite Ourse

Hotel

Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende hotels in de regio Ardennen. Variërend van een eenvoudig hotel tot aan het luxueuze 4-sterrenhotel Quartier Latin. U kunt kiezen uit 1-, 2- of meerpersoonskamers met meestal eigen sanitaire voorzieningen op uw kamer. Elk hotel beschikt over een ruime eetruimte, een gezellige bar en diverse ontspanningsruimtes. Wilt u meer weten over deze hotels neem dan contact met ons op.

Wilt u een offerte ontvangen over een van de mogelijkheden vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons op. Meer informatie over overnachting, activiteiten en cateringmogelijkheden vindt u ook in onze PDF-bestanden:

Overnachten Activiteiten en prijslijst Ardennen voordeel dagprogramma's Maaltijden & catering