Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen Survival & Outdoor programma voor Bedrijven

De Belgische Ardennen. Het klinkt zo ver weg maar is toch zo dichtbij. Op nog geen uurtje rijden van Maastricht of maar 2-3 uur rijden vanaf Utrecht ligt een klein paradijs op aarde. De Belgische Ardennen in België, een plek op aarde waar rust nog heel gewoon is, de mensen vriendelijk zijn en dieren nog in het wild voorkomen. 

Teambuilding bedrijfsuitje

In de buurt van de Belgische toeristische stadjes La Roche-en-Ardenne, Houffalize en Durbuy heten wij u van harte welkom voor uw eigen Ardennen Adventureprogramma. In overleg maken wij met u, een outdoor/survivalprogramma op maat voor uw bedrijf. Precies samengesteld volgens uw eigen wensen en richtlijnen. Sportief, recreatief, teambuilding of een uitdagend Survival Ardennen Adventureprogramma? Het is geen probleem voor ons. Vraag een offerte aan.

Voor aanvang van uw Ardennen survival outdoorevenement nemen wij met u enkele praktische zaken door; komt u één of meerdere dagen survivallen, blijft u overnachten, wat voor survival activiteiten wilt u doen, blijft u bij ons eten, komt u met eigen vervoer.... Kortom, allemaal zaken die spelen bij het organiseren van een sportief survivalevenement in de Ardennen waar wij ons specialisme van hebben gemaakt. 

Wanneer u meer informatie over onze Ardennen survivalprogramma's wilt hebben, of u wilt een survival/outdoor programma op maat voor uw eigen groep samenstellen, neemt u dan gerust contact met ons op of vul ons offerte formulier in.

Tevens hebben wij alle informatie beschikbaar in PDF. Hieronder vind je onze PDF-bestanden: