Gaat u met ons mee op avontuur?

Activiteiten voor groepen

Voor alle groepen hebben we een groot aanbod van activiteiten klaar staan, zodat er altijd genoeg activiteiten tussen zitten voor jouw groep.

Omdat we graag zien dat iedereen het naar zijn/haar zin heeft, houden we rekening met specifieke wensen. Activiteiten kunnen bijvoorbeeld op een hoog sportief niveau worden aangeboden, of juist iets minder actief voor degenen die nog niet zo veel ervaring hebben met buitensport. Vraag gerust een offerte aan voor meer informatie.

Leuke groepsactiviteiten zijn bijvoorbeeld Kanoën, het KlimAdventure, Highrope Parcours, Paintball en het Challengeparcours waarbij jullie elkaar gaan helpen om over touwbruggen, klimnetten en andere hindernissen over land en water te komen. Maar dit is slechts een kleine greep uit het aanbod. Voor alle activiteiten kijk je in het overzicht van activiteiten voor groepen. Ook hebben wij een aantal voorbeeldprogramma's gemaakt. Kies je voor een actieve dag of voor een geheel weekend?

Ook organiseren we diverse culturele uitstapjes, voor als jullie het liever rustig aan doen, of sportiviteit willen combineren met sightseeing. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de pittoreske dorpjes, ontdek een prachtig stukje geschiedenis in de grotten van Hotton en Remouchamps, of loop binnen bij de bierbrouwerij van Achouffe en proef de authentieke Belgische bieren.

Weet je niet zeker of een activiteit wel geschikt is voor de groep waarmee je wilt komen? Neem gerust even contact met ons op en vertel ons meer over de samenstelling van je groep, wij helpen je bij het kiezen van een aantal leuke activiteiten. Of vraag nu direct een vrijblijvende offerte op.

Meer informatie over onze activiteiten, overnachtingen en cateringmogelijkheden vind je ook in onze PDF-bestanden:

Overnachten Activiteiten en prijslijst Ardennen voordeel dagprogramma's Maaltijden & catering