Gaat u met ons mee op avontuur?

Accommodaties voor groepen

Je kunt bij ons in de Belgische Ardennen op verschillende manieren overnachten. Afhankelijk van jullie budget bieden wij een ruime keuze uit gezellige groepshuizen, vrijstaande vakantiebungalows, luxe villa's, vakantiehuizen, authentieke kastelen en eenvoudige of luxe 4**** familiehotels. Zelf hebben wij de eenvoudige doch gezellige groepsaccommodatie Domaine La Ferme de Steinbach in beheer. 

Ook kunnen jullie bijvoorbeeld gaan kamperen op een gezellige camping, of overleef een echte "survival" overnachting op een primitief bivakveld. Wil je meer informatie over de verschillende vormen van overnachten voor groepen? Vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wil je alvast een indruk krijgen van onze gezellige groepsaccommodaties of vakantiehuizen? Kijk dan verder op deze pagina of open ons PDF-document Ardennen accommodatiemogelijkheden 2017.

Camping le val de l'aisne vijver

Kamperen in groepstenten

Jullie kamperen in tenten op een gezellige camping. Hebben jullie zelf geen eigen tent dan kunnen wij dit uiteraard verzorgen. Wij hebben de beschikking over diverse groepstenten. Het sanitair op onze camping is schoon en fris. Ook mogen jullie 's avonds een kampvuur maken, hier zijn vuurkorven of aparte vuurplaatsen voor aanwezig. Wilt u meer weten over onze camping? Neem dan contact met ons op.


 

Bivak

Bivak overnachting

Op zoek naar meer uitdaging? Kies dan voor een zelfgemaakte bivak om in te overnachten. Met behulp van wat touw en zeil maak je een overdekte schuilplek voor je groep. Sanitaire voorzieningen zijn niet altijd op onze bivakterreinen aanwezig. Primitief maar... je denkt hier jaren later nog met veel plezier aan terug! Wilt u meer weten over het bivakkeren? Neem dan contact met ons op.


 

Stacaravan

Stacaravans

Is kamperen net iets te primitief? Maak dan gebruik van onze 4–6-persoons stacaravans. Deze stacaravans zijn compleet uitgerust en voorzien van een woonkamer, keuken, eigen sanitair zoals douche en toilet en 2 aparte slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden en 1 tweepersoonsbed. In de woonkamer is in de bank nog een uitklapbed verborgen. Wilt u meer weten over de stacaravans? Neem dan contact met ons op.


 

Domaine la Ferme

Domaine la Ferme de Steinbach

Onze eigen gezellige groepsaccommodatie Domaine La Ferme is gelegen in het kleine dorpje Steinbach. Dit ligt vlak bij La Roche-en-Ardenne, Houffalize, Gouvy en Bastogne. Domaine La Ferme is een zorgvuldig gerestaureerde herenboerderij en staat op een locatie die een landelijke ligging en uitstraling heeft. Kijk voor meer informatie op: Domaine la Ferme de Steinbach.


 

Vakantiewoning

Vakantiewoningen

Naast onze eigen accommodatie bieden wij nog meer vakantiewoningen aan. Deze woningen zijn er voor grote en kleine groepen en zijn vaak gelegen bij een dorpje of stadje of ze liggen landelijk in of nabij een bos. De woningen zijn voorzien van een woonkamer, een eetkeuken en ze zijn voorzien van schoon en fris sanitair. Wilt u meer weten over de vakantiewoningen? Neem dan contact met ons op.


 

Luxe vakantiewoning België

Luxe Vakantiewoning / Villa / Kasteel

Naast de vakantiewoningen bieden wij ook luxe vakantiewoningen, villa’s en bijvoorbeeld kastelen aan om in te verblijven. Deze luxere vakantiewoningen zijn uiteraard van alle gemakken voorzien, een gezellige woonkamer, professionele keuken, meerdere slaapkamers en ruim voldoende sanitair beschikken zij vaak ook over een binnen- of buitenzwembad, een jacuzzi of sauna. Wilt u meer weten over de luxe vakantiewoningen? Neem dan contact met ons op.


 

Hotel La Petite Ourse

Hotel

Wij hebben samenwerkingsverbanden met verschillende hotels in de regio Ardennen. Variërend van een eenvoudig familiehotel tot aan het luxueuze 4-sterrenhotel Quartier Latin. Er kan gekozen worden uit één, twee of meerpersoonskamers met meestal uw eigen sanitaire voorzieningen op uw kamer. Elk hotel beschikt over een grote eetruimte, een gezellige bar en diverse ontspanningsruimtes. Wilt u meer weten over de hotels? Neem dan contact met ons op.

Wil je een offerte ontvangen over een van de overnachtingsmogelijkheden vraag dan gerust een vrijblijvende offerte bij ons op. Meer informatie over overnachting, activiteiten en cateringmogelijkheden vindt u ook in onze PDF-bestanden:

Overnachten Activiteiten en prijslijst Ardennen voordeel dagprogramma's  Maaltijden & catering