Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen Survival & Adventure voor Groepen

De Ardennen in België. Op een uurtje rijden van Maastricht ligt onze uitvalsbasis voor een weekendje of dag survivallen in de Ardennen. In de buurt van de Belgische toeristische stadjes La Roche-en-Ardenne, Houffalize en Durbuy heten wij je van harte welkom voor jullie Ardennen Survivalweekend of Ardennen dagprogramma. Wij maken vooraf, uiteraard in overleg, een outdoor / survivalprogramma op maat voor jouw groep. Precies samengesteld volgens je eigen wensen en richtlijnen. Sportief, recreatief, teambuilding of een uitdagend Survival Ardennen Adventureprogramma? Het is allemaal geen probleem voor ons! Vraag nu direct een offerte aan.

Oriëntatietocht met Kaart en Kompas

Voor aanvang van het Ardennen survival outdoorevenement nemen wij enkele praktische zaken met je door; komen jullie één of meerdere dagen survivallen, blijven jullie overnachten, wat voor survival activiteiten willen jullie doen, blijven jullie bij ons eten, komen jullie met eigen vervoer.... Kortom, allemaal zaken die spelen bij het organiseren van een sportief, avontuurlijk en gezellig survivalweekend in de Ardennen waar wij ons specialisme van hebben gemaakt. Gaan jullie met ons mee op survival? 

Ter verduidelijking hebben wij een aantal voorbeeldprogramma's samengesteld. Wordt er gekozen voor een actief dagprogramma of een geheel avontuurlijk weekend? Mocht het juiste programma er niet tussen staan helpen wij jullie graag met het samenstellen van een eigen programma. 

Wanneer je meer informatie over onze Ardennen survivalprogramma's wilt hebben, of als je een survival/outdoorprogramma op maat wilt ontvangen voor je eigen groep, neem dan gerust contact met ons op of vul ons offerteformulier in.

Tevens hebben wij alle informatie beschikbaar in PDF. Hieronder vind je onze PDF-bestanden: