Gaat u met ons mee op avontuur?

Ardennen Survival & Adventure voor Individuen

Midden in de Belgische Ardennen, in een bosrijk, heuvelachtig en zeer mooie omgeving ligt het kleine plaatsje Blier. Vlakbij Erezée en Dochamps ligt hier onze uitvalsbasis voor een dag, weekend, midweek of vakantieweek vol met spanning en avontuur. Blier ligt op circa één uur rijden van de grens bij Maastricht. In de omgeving van Blier stroomt de rivier de Ourthe waarop het wildwaterkanoën mogelijk is.  

Boogschieten
Highrope Parcours

Binnen een half uur tot drie kwartier rijden liggen de toeristische plaatsen Durbuy (het kleinste stadje van Europa), de watervallen van Coo en de grotten van Remouchamps.

Naast onze locatie in Blier zijn wij ook actief in de prachtige omgeving van Steinbach. Dit kleine dorpje ligt tussen bekende plaatsen zoals Houffalize en Gouvy. Op deze locatie bevinden zich onder andere het AbseilAdventure en HighRope Parcours. 

Tijdens je vakantieverblijf in de Belgische Ardennen zijn de survivalactiviteiten optioneel en los te boeken. Je kan dus zelf je eigen survivalprogramma samenstellen. Tijdens de schoolvakanties wordt dit activiteitenprogramma aangeboden en zijn de activiteiten ook individueel te reserveren. Klik hier voor een overzicht van ons á la carte Ardennen vakantieprogramma. 

Naast ons á la carte Ardennenprogramma in de schoolvakanties bieden wij speciaal voor individuele inschrijvingen ook een compleet survivalweekend aan. 

Mocht je buiten de vakantieperiodes om bij ons een programma willen boeken, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Voor degenen die geen keuze kunnen maken uit al onze activiteiten bieden wij speciaal voor families, éénoudergezinnen en individuele inschrijvingen een 5-daagse Survival & Adventureweek aan. Deze sportieve & actieve vakantieweek staat bol van actie!  

Op en nabij de camping zijn genoeg leuke restaurants waar je een hapje kunt eten.  

Tevens hebben wij alle informatie beschikbaar in PDF. Hieronder vind je onze PDF-bestanden: