Gaat u met ons mee op avontuur?

Voorwaarden

Service
Klantvriendelijkheid en Service staan bij RHM BuitenSport voorop. Onze instructeurs en (buitensport) medewerkers doen er alles aan om de sportieve arrangementen optimaal te laten verlopen. Bij bijzondere wensen maken we graag een programma op maat voor u. Mocht er toch iets niet naar wens zijn dan vernemen wij dit graag bijtijds van u.

Duidelijkheid
Wij hanteren Algemene Voorwaarden die speciaal zijn ontwikkeld voor de buitensport.

Veiligheid
Buitensport kent risico's. Vandaar dat wij er alles aan doen om deze risico's te beperken. Jaarlijks wordt er een veiligheidsplan opgesteld waarin de risico's voor deelnemers en instructeurs worden geanalyseerd. Externe deskundigen van o.a. TÜV Nederland adviseren buitensport bedrijven en toetsen de kwaliteit van het veiligheidsplan.

Deskundige instructeurs
Buitensportactiviteiten vragen om deskundige begeleiding. Daarom besteed RHM BuitenSport veel aandacht aan de selectie, scholing en bijscholing van haar instructeurs. Door hen voor langere tijd aan te stellen wordt voorkomen dat kennis en ervaring verloren gaan.

Goede materialen
Deelnemers en instructeurs aan buitensportactiviteiten moeten op het materiaal kunnen vertrouwen. RHM BuitenSport geeft de kwaliteit van het materiaal dan ook de doorslag bij de aanschaf. Alle materialen worden regelmatig gecontroleerd en bij twijfel over de technische staat direct uit de roulatie genomen.

Goed verzekerd
In samenwerking met  partners als De Europeesche biedt RHM BuitenSport goede verzekeringen. Voor een geringe premie bent u bij ons voor al onze activiteiten goed verzekerd. Verzekeringen zoals reis-, ongevallen- en annuleringsverzekeringen kunnen altijd worden afgesloten. Ook op het laatste moment.