Gaat u met ons mee op avontuur?

Rondreizen gezinnen

Onderstaande rondreizen zijn speciaal voor gezinnen samengesteld. Bij elke rondreis is er dan ook specifiek met de kinderen rekening gehouden, zodat de rondreizen voor zowel de ouders als de kinderen een onvergetelijke beleving worden!

 

Zweden eland

Rondreis - Zweden

Duur: 13 of 14 dagen
Alle leeftijden

Zweden in een notendop: jullie gaan op reis langs een aantal hoogtepunten. Geniet van het uitzicht op uitgestrekte bossen, spot rendieren en doe mee aan allerlei buitenactiviteiten. 

Vanaf: € 199,00 p.p.


 

Italie

Rondreis - Italië

Duur: 13 dagen
Alle leeftijden

Van Piemonte naar Toscane en de Bloemenrivièra. Tussen de wijngaarden, groene bergen en pastelkleurige dorpjes kijkt u uw ogen uit.

Vanaf: € 599,00 p.p.


 

Groot Brittannie

Rondreis - Groot-Brittannië

Duur: 6 of 8 dagen
Alle leeftijden

Van Countryside tot City: maak kennis met het landelijke Kent en het levendige Londen. Denk aan witte krijtrotsen, Wimbledon, Buckingham Palace en fish 'n chips!

Vanaf: € 475,00 p.p.


 

Schotland Loch Ness

Rondreis - Schotland

Duur: 16 dagen
Alle leeftijden

Gebaseerd op het boek Dolfje Weerwolfje: we gaan op zoek naar het MeerMonster, nemen de kabelbaan naar de top van Schotland en bezoeken het kasteel van Edinburgh.

Vanaf: € 415,00 p.p.


 

Duitsland

Rondreis - Duitsland

Duur: 11 dagen
Alle leeftijden

Ontdek Duitsland van de Rijn tot de Donau. Bezoek de  meest typerende steden en regio's van Duitsland met overnachting in drie luxe hotels. Inclusief bezoek aan Playmobil Funpark!

Vanaf: € 464,00 p.p.


 

Frankrijk Caen

Rondreis - Engeland en Frankrijk

Duur: 15 dagen
Alle leeftijden

Van Côte to Coast: de eerste week reizen jullie rond in Frankrijk. Vanaf Port-en-Bassin vertrekken jullie per ferry naar Portsmouth, waar de rondreis verder gaat.

Vanaf: € 269,00 p.p.


 

Catalonie

Rondreis - Catalonië

Duur: 15 dagen
Alle leeftijden

Van Font Romeu in de Pyreneeën naar de Costa Brava, om af te sluiten in de vrolijkste stad van Europa: Barcelona. Kortom: groene bergen, diepblauwe zee en de architectuur van Gaudí.

Vanaf: € 429,00 p.p. o.b.v. 4 personen


 

Rondreis - Zwitserland

Duur: 10 dagen
Alle leeftijden

Geniet in 10 dagen van de mooie bergtoppen en pittoreske dorpen. Beleef het mooie Zwitserland en reis over het spoor door de Zwitserse bergen.

Vanaf: € 849,00 p.p.