Gaat u met ons mee op avontuur?

Strandvakanties eenoudergezinnen

Met veel trots presenteren wij u onze strandvakanties! Wij zijn er in geslaagd een mooi en afwisselend aanbod voor u samen te stellen. Maak een keuze uit de vele prachtige gebieden en geniet van een ontspannende vakantie. Zoekt u liever wat actie tijdens uw vakantie? Ga dan mee met één van onze actieve eenouder vakanties

 

Frankrijk - Argelès sur Mer

Leeftijd: vanaf 4 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

In het zuiden van Frankrijk vind je alle ingrediënten voor een fantastische vakantie! Kom tot rust aan zee of trek er op uit naar een van de vele bezienswaardigheden.

Vanaf: € 269,00 p.p.


 

Italië - Cecina Mare

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

De Toscana, de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke vakantie. Kiest u voor een dagje strand, of gaat u mee naar bijvoorbeeld Pisa of Florance? Deze vakantie biedt het allemaal! 

Vanaf: € 249,00 p.p.


 

Italië - Lido di Jesolo

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Brede zandstranden, verrukkelijk eten en dichtbij Venetië! Kortom, ga met ons mee naar Lido di Jesolo. Hier komt u gegarandeerd tot rust, 'la dolce vita'!   

Vanaf: € 299,00 p.p.


 

Italië - Viareggio

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Alles wat u hier zoekt heeft u bij de hand. Ontspanning én actie. Lekker eten én cultuur in de mooiste Toscaanse steden. Een goed boek voor u én leuke activiteiten voor de kids!

Vanaf: € 299,00 p.p.


 

Kroatië - Poreč

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Het weer is er goed, de natuur is schitterend, een kristalheldere zee. De rust die hier nog heerst maakt duidelijk dat Poreč een van de best bewaarde geheimen van Istrië is.

Vanaf: € 319,00 p.p.


 

Kroatië - Rovinj

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Een tent naast het strand. Dorpjes waar nieuwbouw een onbekend woord is. Een heerlijk klimaat en tal van uitstapjes en activiteiten. het is allemaal mogelijk in Rovinj. 

Vanaf: € 299,00 p.p.


 

Spanje - Cambrils

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Vlak onder Barcelona, aan de Costa Dorada, ligt camping Els Prats pal op je te wachten. Dit heerlijke zandstrand ligt op slechts 25 meter afstand van de tent! 

Vanaf: € 429,00 p.p.


 

Spanje - Tossa de Mar

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Er is een Spanje dat je niet kent. Het Spanje van de monumentale dorpen uit de Romeinse tijd, met privébaaitjes waar de temperatuur van het zeewater ideaal is...

Vanaf: € 319,00 p.p.


 

Turkije - Bitez

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

Bitez ligt aan een schitterende baai, met een kilometers lang zandstrand. Aan de boulevard buitelen de kleine restaurantjes over elkaar heen. De ultieme ontspanning.

Vanaf: € 549,00 p.p.


 

Griekenland - Stalida, Kreta

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

De Kretenzer cultuur, de feestelijke Griekse keuken, activiteiten voor de kids én je eigen appartement maakt dit tot een supervakantie. Vakantie op Kreta aan zee.

Vanaf: € 599,00 p.p.


 

Nederland - Maurik

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 4/5/8/12 of 15 dagen

Het Eiland van Maurik is een heerlijke vakantieplek in Nederland. Je hebt er van die gezellige zandstrandjes, maar op een eiland kun je natuurlijk nog veel meer doen! 

Vanaf: € 79,00 p.p.


 

Nederland - Rheezerveen

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 4/5/6/8 of 15 dagen

Een superleuke camping in Overijssel met de luxe van een strand! Bij slecht weer kan je zelfs gewoon naar het indoorstrand met beachvolleybalvelden! 

Vanaf: € 79,00 p.p.