Gaat u met ons mee op avontuur?

Actieve zomervakanties voor eenoudergezinnen

Samen met uw kind(eren) een onvergetelijke vakantie beleven? Dat kan bij RHM BuitenSport. Wij hebben een ruim aanbod aan actieve vakanties exclusief voor eenoudergezinnen. Kijk snel verder naar onze actieve zomervakanties! 

Frankrijk - Axat

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Axat is een van onze meest spectaculaire top-outdoorbestemmingen omringd door de bergtoppen van de Pyreneeën, met eindeloze mogelijkheden voor buitensport!

Vanaf: € 269,00 p.p.


 

Frankrijk - Saumur

Leeftijd: meest geschikt vanaf 4 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

De streek rond Saumur een ideaal gebied is om vakantie te vieren. Je kijkt je ogen uit naar de kastelen en burchten en je kunt er van alles ondernemen met kinderen van verschillende leeftijden.

Vanaf: € 249,00 p.p.


 

Frankrijk - Le Gibanel

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

De streek die misschien wel het meest typerend is voor Frankrijk; de Dordogne. Geniet van de omgeving met sfeervolle dorpen en prachtige kastelen.

Vanaf: € 279,00 p.p.


 

Frankrijk - Lacanau Océan

Leeftijd: 8 - 20 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

In deze golfsurfspot van Frankrijk, verblijft u op een viersterrencamping met tropisch zwemparadijs. In minder dan een uur rijdt u naar de wijnstreek Bordeaux.

Vanaf: € 379,00 p.p.


 

Italië - Elba

Leeftijd: 6 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

De camping waarop u verblijft ligt midden in de prachtige Giardino botanico dell'Ottone, een enorme Botanische tuin. Geniet het zwemparadijs en de prachtige omgeving.

Vanaf: € 319,00 p.p.


 

Italië - Levico Terme

Leeftijd: 4 - 18 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Camping Due Laghi bevindt zich aan het helderblauwe Levico meer, omringd door schilderachtige bergen. De perfecte plek om helemaal tot rust te komen. 

Vanaf: Binnenkort weer beschikbaar


Slovenië - Bled

Leeftijd: 6 - 18 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

De leukste actieve vakantie op een unieke viersterren camping, met activiteiten zoals raften, fietsen, canyoningen, abseilen en een bezoek aan een spannende grotten. 

Vanaf: € 299,00 p.p.


Duitsland - Sauerland

Leeftijd: 6 - 18 jaar
Duur: 8, 12 of 15 dagen

Duitse gastvrijheid en prachtige natuur maken dit de ideale bestemming voor een actieve vakantie. Hier bevinden zich bovendien de grootste druipsteengrotten van Duitsland. 

Vanaf: € 249,00 p.p.


Oostenrijk - Niederau

Leeftijd: 4 - 14 jaar
Duur: 8 of 15 dagen

Oostenrijk staat bekend als wintersportland, maar ook in de zomer kunt u hier rekenen op een heerlijke vakantie. De bergen in Tirol zijn perfect voor een wandel- of mountainbiketocht.

Vanaf: € 419,00 p.p.