Gaat u met ons mee op avontuur?

Rondreizen volwassenen/stellen

Voor volwassenen en stellen hebben we een uitgebreid aanbod aan rondreizen. Vanwege de grote diversiteit aan landen/prijzen zit er altijd een geschikte reis voor u bij!

 

Rondreis - Noorwegen

Duur: 13 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

De kustlijn, de fjorden, de bergen van het binnenland en... het mooiste uitzicht ter wereld. En wat dacht u van Noorse delicatessen, de ijsblauwe gletsjers en de kleurrijke houten huisjes?

Vanaf: € 1.199,00 p.p.


 

Schotland

Rondreis - Schotland

Duur: 12 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

De Keltische droom: een reis naar de Schotse Highlands. Een bezoek aan Loch Ness, National Park The Trossachs en een bezoek aan Edinburgh mag u natruurlijk niet overslaan! 

Vanaf: € 799,00 p.p.


 

Duitsland

Rondreis - Duitsland

Duur: 8 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

De Romantische Strasse slingert vanaf Würzburg tot aan de voet van de Alpen. Een route met hoogtepunten zoals een boottocht over de Main en de route door de wijngaarden.

Vanaf: binnenkort beschikbaar


 

Frankrijk

Rondreis - Frankrijk

Duur: 14 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Tijdens deze rondreis ontdekt u een tiental van de ‘plus beaux villages de France’. U begint in de Cevennen en eindigt tussen de wijngaarden en olijfbomen van de Provence.

Vanaf: € 799,00 p.p.


 

Italie toren van Pisa

Rondreis - Italië

Duur: 10 of 13 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Schitterende rondreis door drie van de mooiste regio's van Italië! U ontdekt het prachtige Gardameer, de gastvrijheid van de Toscaanse bevolking en de schitterende Dolomieten.

Vanaf: binnenkort beschikbaar


 

Rondreis Baltische Staten

Rondreis - Baltische Staten

Duur: 18 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Rondreis door bijna onontdekte landen als Estland, Letland en Litouwen. Tussendoor bezoekt u ook St. Petersburg in Rusland. Kortom, een reis vol avontuur!

Vanaf: binnenkort beschikbaar


 

Ijsland

Rondreis - Faeröer eilanden, IJsland

Duur: 15 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Een indrukwekkende rondreis inclusief bootovertochten. Wandel in een stoomketel rond het meer van Mývatn en bezoek Skaftafell Nationaal Park voor Europa’s grootste gletsjer.

Vanaf: € 2.779,00 p.p.


 

Spanje

Rondreis - Spanje

Duur: 15 dagen
Leeftijd: vanaf 17 jaar

Een rondreis in España inclusief tapastour. Geniet van de prachtige omgeving met bergtoppen, middeleeuwse straatjes, de Pueblos Blancos en brede stranden.

Vanaf: € 1.299,00 p.p.