Gaat u met ons mee op avontuur?

Single Rondreizen

Avontuurlijke rondreizen en actieve rondreizen. Samen met onze vakantiepartners bieden wij rondreizen voor jongeren, volwassenen/koppels en singles. Met onze rondreizen beleef je het land pas echt! Onze rondreizen zijn zodanig georganiseerd dat jij het land zo goed mogelijk leert kennen. We reizen niet alleen langs de hoogtepunten maar we gaan ook regelmatig van de gebaande paden af om ons te verdiepen in de gewoontes en cultuur van de lokale bevolking. Afhankelijk van de reis verplaatsen wij ons per vliegtuig, trein, auto, minibus maar ook soms per fiets of te voet. We gaan hiken en raften, bedwingen bergtoppen en genieten van de mooiste tropische stranden. Ga je met ons mee? 

Rondreis - Sri Lanka

Duur: 15 dagen
Leeftijd: 25-39 jaar

Neem kennis van de boeddhistische cultuur, beklim de heilige berg Adam’s Peak, hike naar World’s End, raft in de jungle en spot wildlife in Yala National Park! 

Vanaf: € 1.202,50 p.p.


 

Rondreis - Costa Rica

Duur: 15 dagen
Leeftrijd: 25-39 jaar

Alles wat je in een rondreis zoekt bieden we aan tijdens de rondreis door Costa Rica. Actie en rust worden hier goed gecombineerd. Ga mee de natuur in of ga een lekker dagje surfen!

Vanaf: € 1.177,50 p.p. 


 

Rondreis - Thailand

Duur: 15 dagen
Leeftijd: 25-39 jaar

Deze reis biedt afwisseling en veelzijdigheid. Zo kom je in het chaotische leven van Bangkok terecht, maar ook ga je van de paden af om het echte Thailand te verkennen!

Vanaf: € 952,50 p.p.


 

Rondreis - Marokko

Duur: 15 dagen
Leeftijd: 25-39 jaar

Slangenbezweerders, Arabische markten, mystieke paleizen en tochten per kameel bij zonsopgang: wie de moeite neemt om bij Spanje een klein stukje door te vliegen, wordt beloond met bijzondere ervaringen!!

Vanaf: € 902,50 p.p.