Gaat u met ons mee op avontuur?

Wintersport Gezinsreizen

Speciaal voor families met kinderen hebben wij een breed aanbod van wintersportreizen met skiën en snowboarden aan. In de meest populaire bestemmingen en met accommodaties die uitermate geschikt zijn voor ouders met kinderen. Alle drie- en viersterrenaccommodaties zijn met de grootst mogelijke zorg geselecteerd, beschikken over alle noodzakelijke faciliteiten en variëren van goed tot luxe.

Tijdens uw wintersportreis gaat u met de kids op wintersport, maar u heeft ook, mede dankzij ons ervaren begeleidingsteam, alle rust en tijd om optimaal van uw vakantie te genieten. Ontdek met uw gezin het winterse landschap, ga met of zonder uw kinderen de piste op, lees eindelijk dat spannende boek eens uit of verken met reisgenoten de vele ski- en après-skimogelijkheden.

 

Wintersport met de allerkleinsten

Ook met de allerkleinsten is het heerlijk op wintersport. U kunt met een gerust hart de piste op, omdat u weet dat er voor uw kleintje(s) prima wordt gezorgd. In de Kidsclub is aan alles gedacht: vaak Nederlandse leidsters, speelgoed en Nederlandse producten waaraan uw kleine helemaal gewend is. Voor de iets oudere broertjes en zusjes zijn er skilessen. 


 

Al vaker geskied?

Heeft uw kind vorig jaar op wintersport genoten van het skiën? En is het hele gezin gek op sneeuwvakanties? Dan hebben wij speciaal voor u de beste bestemmingen geselecteerd. Sneeuwzekere skigebieden met volop keuze aan pistes, van blauw tot zwart. Kortom, ideale bestemmingen met uitdagingen voor jong en oud!


 

Luxe op wintersport met het gezin

Heeft u graag iets meer luxe als u op wintersportvakantie gaat? Zin in een duik in het zwembad of gaat u lekker de sauna in? Of gaat u met een kop warme chocolademelk bij de openhaard spelletjes spelen? Deze luxe huizen en appartementen kunt u vinden in Frankrijk. In Frankrijk vindt u tevens voor ieder wat wils qua pistes, voor beginners tot gevorderden. 


 

Een midweek of weekend op wintersport?

Zin om er even tussenuit te gaan naar de sneeuw?  Boek dan nu een weekend of een midweek naar Oostenrijk, Zwitserland of Frankrijk. Hier kunt u volop genieten van de mooie pistes en de gezellige aprés-ski! Heeft u na de midweek of het weekend geen zin om richting huis te gaan, dan kunt u uw verblijf gerust verlengen!