Gaat u met ons mee op avontuur?

Wie zijn wij

RHM BuitenSport is een jong en dynamisch bedrijf dat sinds 1998 actief is op het terrein van sportieve recreatie en sport events. Begonnen als kajakschool onder de naam RHM KanoSport, maar vrij snel daarna uitgegroeid tot een professionele organisatie die actief is in alle vormen van de buitensport. Naast het schoolkanoën, waarmee het indertijd allemaal begon, verzorgen wij nu survivalweekenden en outdoor events in de Belgische Ardennen, sportieve evenementen in Nederland en diverse actieve vakanties in Frankrijk, Spanje, Italië, Slovenië en........

In 2009 is het label Vakantiemanneke ontstaan waar RHM BuitenSport meer duidelijkheid wil geven betreffende het aanbod van (actieve) vakantiereizen. Zowel het zomeraanbod als de wintersportreizen staan op vakantiemanneke.nl vermeld. Eind 2011 heeft RHM BuitenSport de bedrijven JT BuitenSport en Junior Travels overgenomen. Met deze labels wil RHM BuitenSport zich meer gaan onderscheiden in de markt voor de schoolgroepen.

Eigenaar van het bedrijf is Ron Maas. Geboren in 1966 te Amsterdam. Na een 13 jaar werkzaam geweest te zijn bij Vroom en Dreesmann regio Den Haag begon hij op 28 jarige leeftijd met RHM KanoSport. Het bedrijf begon als hobby geboren vanuit zijn passie voor het wildwaterkanoën. Naast zijn HEAO CE is Ron gediplomeerd Buitensport instructeur door het CIOS te Sittard en is Ron gecertificeerd als officieel NKB instructeur wildwater III. Ron is naast het besturen van RHM BuitenSport ook verbonden als opleider / instructeur en ontwikkelaar bij de Nederlandse Kanobond.

Door zijn vroegere achtergrond als detaillist is Ron ervan doordrongen dat service verlenen aan zijn klanten een van de belangrijkste facetten van zijn bedrijf is. Graag laat hij u, samen met zijn enthousiaste team van buitensportinstructeurs en medewerkers, kennismaken met zijn gastvrijheid en het streven naar perfectie.