Gaat u met ons mee op avontuur?

Cadeaubonnen

Verras je beste vriend(in), vader, moeder, opa, oma of collega nu eens écht. Geef een sportieve cadeaubon voor een geweldige ervaring, een uurtje, een dag of een heel weekend. De ontvanger van de sportieve cadeaubon heeft een jaar de tijd om zelf een geschikte datum te kiezen, dus dat kan het probleem niet zijn. Wij hebben onderstaande sportieve cadeaubonnen voor jullie klaarliggen. Maar natuurlijk kunnen we ook een cadeaubon of arrangement op maat samenstellen. Neem in dit geval contact met ons op.

Cadeaubon GPS Achouffetocht

Een lekkere wandeltocht in de ongerepte natuur van de Belgische Ardennen. Met behulp van het GPS-signaal vindt u onderweg diverse aanwijzingen. Kraakt u aan het eind de code? Dan staat er een lekker Achouffe biertje met een origineel chouffe glas op u te wachten. Deze cadeaubon is geschikt voor 2 personen.

Stukprijs:
€ 29,50
Aantal:

Cadeaubon Kanovaren op wildwater

De Ardennen: een plek op aarde waar rust nog heel gewoon is, de mensen vriendelijk zijn en dieren nog in het wild voorkomen. Beleef een avontuurlijke kanotocht op een ongevaarlijk beginnerstraject over de Ourthe in de Belgische Ardennen. De kanotocht is 7 km. lang met spannende watervallen en stroomversnellingen. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u weer terug komt bij de startlocatie. Zorgt u ervoor dat u "droog" het eindpunt haalt?

Stukprijs:
€ 17,50
Aantal:

Cadeaubon KlimAdventure : Abseilen, PamperJump en QuickJump

Gedurende een dagdeel wordt je op de proef gesteld op de volgende activiteiten: Dit moet iedereen een keer in zijn leven gedaan hebben! Via diverse touwbanen stijg je door de bomen naar een hoogte van ca. 20 meter. Ook zal je een Pamperjump met Trapezesprong gaan doen en een QuickJump. Alle activiteiten vereisen durf, moed, doorzettings-, en uithoudingsvermogen. Ga de uitdaging aan en ervaar de ultieme proef.

Stukprijs:
€ 29,50
Aantal:

Cadeaubon Mountainbiken in de Belgische Ardennen

Mountainbiken is een (in)spannende en spectaculaire activiteit om te doen. U gaat gedurende een halve dag zelfstandig een tocht maken door de heuvels van de Belgische Ardennen, waar klimmen en dalen elkaar opvolgen. Vooraf krijgt u instructie van onze instructeur en daarna kunt u in uw eigen tempo de tocht afleggen. Zo maakt u fietsend kennis met de prachtige natuur en omgeving!

Stukprijs:
€ 19,50
Aantal:

Cadeaubon Survivaldag Ardennen

Neem deel aan een sportief en uitdagend dagprogramma! Om 10:00 uur 's ochtends start u met de eerste activiteit. De volgende activiteiten komen deze dag aan bod: Klimadventure (Abseilen, PamperJump en QuickJump), Boogschieten en Vlotbouwen. Rond 17:00 uur zijn de activiteiten afgelopen en is de dag ten einde.

Stukprijs:
€ 45,00
Aantal:

Cadeaubon Survivalweekend Ardennen

Nu heeft u de kans om dé sportieveling een passend kado te kunnen geven. Het gehele weekend worden er activiteiten aangeboden waar het nodige zweet en adrenaline aan te pas zullen komen. Een uitgebreid programma met uitdagende survivalactiviteiten is samengesteld. Alle survivalactiviteiten vinden plaats onder de deskundige leiding van professionele buitensportinstructeurs.

Stukprijs:
€ 139,50
Aantal:

Bovenstaande prijzen van de cadeaubonnen zijn exclusief € 9,50 verzendkosten & administratiekosten.
U ontvangt de sportieve cadeaubon in een bijpassende cadeau envelop.