Gaat u met ons mee op avontuur?

Vrijgezellenuitje in de Belgische Ardennen

Op zoek naar een vrijgezellenfeest boordevol actie en avontuur? Wij helpen jullie met het organiseren van een stoere dag, die de aanstaande bruidegom of bruid niet snel zal vergeten…!

Natuurlijk is het mogelijk om je eigen unieke vrijgezellenweekend samen te stellen. Neem gerust contact met ons op of vraag direct een offerte aan. Wij nemen dan een aantal zaken met je door zoals hoe lang jullie willen blijven, of jullie een overnachting willen boeken, welke activiteiten jullie willen doen en/of jullie hier een hapje willen eten. Wij maken vervolgens een voorstel op maat!

Let op; dit uitje is alleen geschikt voor échte mannen (en natuurlijk voor stoere vrouwen)!

Vul de dag of het weekend met een Paintball oorlog (waarbij het konijnenpak natuurlijk niet kan ontbreken) en/of een stukje quadrijden dwars door het ruige landschap van de Ardennen. Op de 300/700cc quads vliegen de modderspetters om je oren.

Quadrijden Erezee

Ga de volgende dag gewoon nog een stapje verder: vanaf 20 meter hoogte over land en water vliegen met de tokkelbaan, hopelijk heeft de vrijgezel geen hoogtevrees!

Na het harde werken hebben jullie wel wat ontspanning verdiend. In ons café staan verschillende Belgische bieren voor jullie klaar. En ja, ze mogen allemaal geproefd worden. ‘s Avonds gaan jullie natuurlijk als echte mannen lekker barbecueën. Wij zorgen voor de hamburgers, jullie zijn de chef.

Tevens hebben wij alle informatie beschikbaar in PDF. Hieronder vind je onze PDF-bestanden: