Gaat u met ons mee op avontuur?

Survival & Adventure voor Families en éénoudergezinnen

Speciaal voor families en eenoudergezinnen organiseert RHM BuitenSport in de Belgische Ardennen een 5-daagse Survival & Adventureweek. Deze sportieve en actieve vakantieweek staat bol van actie! Je gaat onder andere wildwater kajakvaren op de Ourthe, Pijl- en boogschieten, Abseilen, Tokkelen en nog veel meer. Alle survivalactiviteiten vinden vakkundig plaats onder leiding van onze Nederlandse instructeurs. Iedere dag hebben we een leuke activiteit op het programma staan. De activiteiten duren gemiddeld een halve dag, zo heb je dus de andere helft van de dag vrij om zelf in te vullen. Bekijk ook onze folder over de 5-daagse.

Highrope Parcours
Kanovaren

De 5-daagse Familie Vakantieweek vindt plaats vanaf onze locatie te Blier. Dit dorpje ligt in de omgeving van Durbuy en La Roche-en-Ardenne. 

Naast deze AdventureWeek bieden wij ook het Adventure weekend aan. Dit Ardennen Survival & Adventureweekend staat bol van actie! 

Naast de bovenstaande vakanties kun je ook (voor groepen van minimaal 8 personen) je eigen vakantie samenstellen door middel van het à la carte vakantieprogramma. Tijdens je vakantieverblijf in de Belgische Ardennen zijn de survivalactiviteiten optioneel en los te boeken. Je kunt dus zelf je eigen survivalprogramma samenstellen. Onze activiteiten worden tijdens de schoolvakanties aangeboden en zijn ook individueel te reserveren. 

Het huren van een mountainbike of kano is elke dag mogelijk. Bekijk daarvoor onze folder.

Tevens hebben wij alle informatie beschikbaar in PDF. Hieronder vind je onze PDF-bestanden: