Gaat u met ons mee op avontuur?

Catering

Als u lekker sportief of ontspannen bezig bent in de Belgische Ardennen dan staat uw hoofd er waarschijnlijk niet naar om zelf nog lang in de keuken te moeten staan om een maaltijd voor u en uw groep te bereiden. U kunt uiteraard uit eten gaan, maar het is ook een optie om het uit te besteden aan RHM BuitenSport. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Kijk dan verder op deze pagina of vraag direct een offerte aan. In ons PDF-document Maaltijden en Cateringmogelijkheden 2021 staat een gedetailleerd overzicht van alle mogelijkheden.

Maaltijd Buffet op ons activiteitenterrein

Maaltijd buffet

Voor, na of tussen de activiteiten door laat u zich eens lekker verwennen op ons activiteitenterrein met een heerlijk maaltijdbuffet en/of diner. Wij serveren in de Ardennen de volgende maaltijden in buffetvorm: ontbijtbuffet, lunchbuffet, barbecuebuffet, warm/koud buffet of....
Onze buffetten zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar, variërend van standaard tot luxe. Ook is het mogelijk dat wij een buffet in uw accommodatie in België verzorgen.


 

Maaltijd Pakket/Bezorgservice

Barbecue pakket bij huisje

Zoals de titel al zegt, wij doen voor u de boodschappen. Vaak is het moeilijk om voor een grote groep inkopen te doen. Wij hebben hier ervaring mee en nemen u graag deze zorg uit handen. U krijgt van ons de maaltijden compleet als pakket geleverd. Zelf zorgt u voor het klaarmaken en de bereiding van de maaltijd. Onze maaltijdpakketten zijn ideaal als u in één van onze vakantiehuizen logeert of als u bij ons op de camping staat.

Wij bezorgen in de regio: Blier, Bovigny, Dochamps, Durbuy, Erezee, Gouvy, Houffalize, La Roche-en-Ardenne, Hotton, Lierneux, Manhay en Vielsalm. U kunt er voor kiezen om uw boodschappenpakket bij één van onze locaties (Blier / Érezée of Steinbach / Gouvy) op te halen of om het boodschappenpakket voor een gering bedrag (€ 5,00 - € 10,00) bij u te laten bezorgen. Valt u buiten onze bezorgregio? Vraag ons naar de mogelijkheden.


 

Diner buffet aan huis

Buffetten aan huis

Indien u ervoor kiest om niet zelf te koken, maar u ook geen zin heeft om de hele avond in een restaurant te zitten, dan is er de mogelijkheid om u ter plaatse in uw eigen Ardennen vakantiewoning te laten verwennen. Hierbij kunt u denken aan volledig door ons verzorgde buffetten en heerlijke diners. Vraag ons naar de mogelijkheden voor Buffetten aan huis.


 

Wijnproeverij

Specials

Ook is het mogelijk om onder leiding van een chef-kok een kook clinic te volgen in uw eigen accommodatie. Maar u kunt ook denken aan bijvoorbeeld een bier- of wijnproeverij of een lekker whisky arrangement is mogelijk. Dit kan in uw eigen accommodatie of bij ons op locatie.  

Prijs specials: vanaf € 65,00 p.p.


 

Overige mogelijkheden

Uiteraard is er nog veel meer mogelijk en ook kunnen bovenstaande opties verder uitgebreid worden. Graag informeren wij u over onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of vraag meteen een offerte aan.

Binnen onze Ardennen catering/maaltijden kennen wij verschillende niveau's. Hieronder vindt u een PDF-bestand met ons meest actuele maaltijdenoverzicht.