Welkom bij RHM BuitenSport

RHM BuitenSport organiseert al weer bijna 15 jaar bedrijfsuitjes, sportieve en recreatieve sportevents in Nederland en Ardennen Survival & Outdoor Adventureprogramma's in de Belgische Ardennen. Dit voor bedrijven, groepen, families, vriendengroepen, particulieren, singles en scholen. Daarnaast hebben wij een uitgebreid aanbod van (actieve) zomer vakantiereizen en gezellige wintersport skireizen met skien en snowboarden in de bekende wintersportgebieden. Gaat u met ons mee op avontuur?

Outdoor / Survival Ardennen (België)

 

Sport Events
Nederland

 

Sportdag en
Werkweek

               

Actieve
Zomervakanties

 

WinterSport
(Ski)vakanties

 

Kadobonnen

 

Neem voor meer informatie over onze Survival & Adventure weekenden in de Belgische Ardennen, Bedrijfsuitjes, Sportevents en Zomer of Wintersport vakanties contact met ons op, of vraag ons om een vrijblijvende offerte. Graag maken wij een programma "op maat" voor u. Wij zien u graag bij een van onze Ardennen Outdoor Survival & Adventure activiteiten, onze sportevents in Nederland of op een van onze gezellige vakantiereizen!

actieve kanovakantie franse alpen durance survival outdoor ardennen ardennen  actieve vakantie ardennen

Veiligheid
Zowel tijdens onze Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma's als alle andere sportieve activiteiten heeft uw veiligheid de hoogste prioriteit bij RHM BuitenSport. Wij werken altijd met gekwalificeerde materialen en bij uw sportieve activiteiten zijn ervaren buitensport instructeurs en begeleiders aanwezig.

Locaties Ardennen Survival, Outdoor & Adventure
In België zijn wij met onze Ardennen Survival & Outdoor activiteiten actief in de Belgische Ardennen. Uw Ardennen survivalweekend of dagprogramma vindt plaats vlakbij de toeristische plaatsjes Durbuy, Hotton, Houffalize en La Roche-en-Ardenne. Hier heten wij u van harte welkom voor uw eigen Ardennen Survival, Outdoor & Adventure programma. Ook voor het kanovaren in de Ardennen bent u bij ons in de Belgische Ardennen op het juiste adres.

Locatie Sportevents & Teambuilding activiteiten Nederland
In Nederland vinden onze sportevents en teambuildings activiteiten plaats vlakbij Den Haag, Delft, Rotterdam en Zoetermeer. Het branding kanovaren gebeurt meestal in Katwijk, Hoek van Holland of Kijkduin bij Scheveningen.

Actieve Zomervakanties / Strandvakanties / Wintersportreizen
Onze actieve zomer doe vakantiereizen en onze gezellige wintersport skireizen met skien en snowboarden vinden plaats in vele verschillende landen binnen Europa. Onze actieve vakantiereizen zijn voor singles, alleengaanden, vriendengroepjes, stelletjes, families en éénoudergezinnen.

Wie zijn wij | Onze Instructeurs | Vacatures | Algemene Voorwaarden | Nieuws | Offerte aanvragen